Кошула, сега секаде се на попуст, по 600-700 денари се Или дрес од омилен тим/играч, исто се по околу 700 ден.
Оф грешно сум прочитала Се извинувам Па можеш пример да му купиш некоја убава кошула,џепер,некој квалитен каиш.Можеш и парфем исто,некоја колекција...
Дуксерче,кошулка што и да носи Каиш и паричник Парем ... има многу комбинации зависи што мислиш дека најмногу ќе му се допадне
mi treba pomosh za podarok za rodenden se blizi rodendenot na devojka mi a jas pojma nemam sho da i kupam
Па купи и нешто што знаеш дека го сака пр ако знаеш кој парфем го сака ,или нешто накит или некоја колекција со млеко за тело и такви некои работи секако со цвеке и чоколадца некои штосни
Девојки дали мислите дека добра идеа за роденден е златна ушница? Колку би ме чинела? И дали е глупаво да му купам годинава ушница а лани му купив сребрена белегзија :\ Да не испадне све такви работи му купувам..тоа се мислам Помогнете ми
Мечки, ама огромни- огромнии се по 2000-3000 денари... зависи колкав ти е буџетот. Можеш ташна да и купиш (сигурно ја познаваш каков и е вкусот)..мислам дека на женско никогаш доста од ташни. Ем задоволство ем функционалност.
Се согласувам со b.o.n.i, ташна никогаш не е на одмет Јас многу сакам некој да ми подари ташна за роденден, ама никако да ми погодат
јас имам прашанп чашите се 250 а маичките 350... за во Скопје ги доставваат 1 до 2 дена откако ќе се уплати со доплата за достава 50 денари... во другите градови ги испраќаат преку карго исто така со доплата... е за маичките доставата трае подолго време околу 7н дена.. за уплатата знаеш преку банка со трансакциска сметка
Убави машки новчаници каде има и која цена се движат? Знам видов во дуки и дасо имаше, али тогаш по друго бев и не видов ни какви се, а ни цени.
Мислам дека немаат напумпани цени. Пред Новогодишните празници гледав дека се околу 500че, претпоставувам и сега се тука некаде. Мене не ми фатија око моделите, ми беа некако премногу гломазни и премногу дебели, но најверојатно затоа што и дечкото мој не обожава такви волуменозни новчаници. Пред недела дена бев пак, тие беа цените колку што се сеќавам и мислам дека имаше некои поасални модели, но искрено, не знам дали би купила од таму. Многу ме нервира тоа желевцето ДукиДасо што е прикачено на скоро сите модели, а ако се извади се уништува површината. Во Мак Примат нема новчаници? Мислам дека и во Зара видов некои модели, ама на друго бев сконцентрирана и не си ставив баш многу на ум.
Не знам колку пари си спремна да дадеш, ама јас пред неколку години му купив многу убав кожен новчаник од Мона и до ден денес го носи. Не попушти никаде, ниту се скина, ниту се отпара, значи како нов е. А сметај на тоа дека машкиве обично новчаниците ги носат во заден џеб од фармерки, па лесно можат да се оштетат. Не знам кои им се цените сега, јас тогаш тој го земав за 1800.
Некој добар машки парфем до кај 1000че? Слушнав пред некој ден за некој Milion или не знам како се викаше.. Предлог?