Роденденски подарок за партнерот

Дискусија во 'Врски' започната од flower, 25 ноември 2009.

1. dragan4eDR

dragan4eDR Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    977
    Допаѓања:
    214
    мислам дека не глупо добра идеа ти е тоа лани си било за лани оваа година си е за оваа година ;)

На eloves му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    6.040
    Допаѓања:
    5.453
    eloves и јас мислам дека не е добра идејата. Ако веќе сакаш да го импресионираш, пробај сп нешто пооригинално. Купи му нешто за раденденот нешто практично и направи цеде од песни што те потсеќаат на него, или со дискографија од некој што го сака, маичка испринтај му и сл... :)

3. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Ако добро сфатив вие повеќе не сте заедно, така?
    Епа тогаш зошто ти воопшто би му купила поклон, дури па и на него би пишувало "те сакам"?
    Како и да е, тоа си е твој избор.

А што се однесува за поклонот, зошто да биде ист како минатиот роденден? Ако веќе сакаш и си решила нешто да му поклониш нека биде нешто симболично колку да види дека си се сетила на него и неговиот роденден. Најверојатно го знаеш па ќе ти текне нешто да му купиш. Нешто од облека, незнам, парфем, некој добар привезок, нешто поврзано со спортот што му е омилен (ако има омилен спорт) итн...

Има многу ситници со кои ќе добие многу поубав впечаток, отколку да му поклониш ист поклон.

4. eloves

eloves Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2013
    Пораки:
    2.669
    Допаѓања:
    7.606
    ПА не е баш ист, а и веќе не сме заедно. Сепак само се сетив на таа идеја не реков дека тоа ќе го направам. А навистина идеја друга немам. Тоа со цедето и со песни дефинитивно не. Тј слуша англиски песни а јас од англиски не сум боожавал повеќе сум по турските и српските. А несакам да го импресионира туку мал знак на внимание дека сум се сетила. Ама немам друга идеја освен срцето. ОСвен тоа не е ист сличен е подарокот.

5. sadgirl21

sadgirl21 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2013
    Пораки:
    7.357
    Допаѓања:
    8.482

Ако не сте заедно, доволен знак за внимание може да биде и една телефонска порака..

На Twinkles и Daydream им се допаѓа ова.
  6. plava.90

plava.90 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    555
    Предлог идеи за роденденски подарок за дечкоми наскоро слави 25 години, нешто креативно сакам со неговиот омилен фудбалски тим во план ми е таква торта со лого ....но да има уште нешто, да не е гардероба или парфеми, колекции.... ;)

7. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    6.040
    Допаѓања:
    5.453
    Можете да купите маичка и да испринтате слика со некоја кул порака или нешто што сака.
    plava.90 можеш наместо тоа да му купиш дрес и торта од лименки пива. Пиши на гугл beer cake, навистина има интересни. (плус доаѓаат утакмици за следење, ќе ги искористи сите :D )

8. plava.90

plava.90 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    555
    јака идеја за beer cake :D :D само не знам дали ќе најдам вакво нешо готово или ке треба да го составам јас сама со лименки :) фала тии :)

9. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.430
    Допаѓања:
    35.037
    Јас планирам да му купам таблет,ама не ми се верува дека ќе соберам пари.За 1 месец му е роденден...па ако не ви е тешко,предложете нешто. :)

10. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

Се зачлени на:
    2 јануари 2014
    Пораки:
    1.632
    Допаѓања:
    13.333
    Не е нешто сложено..купи 10 лименки пиво и реди ги како на сликава :)

Прикачени фајлови:

• beer cake.jpg
      beer cake.jpg
      Големина на фајлот:
      161 KB
      Прегледи:
      93
  11. plava.90

plava.90 Истакнат член

Се зачлени на:
    16 октомври 2011
    Пораки:
    356
    Допаѓања:
    555
    да во цвеќара можат да ми го подготват исто :)

12. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.368
    Допаѓања:
    2.475
    Ми треба поклон за роденденот на дечко ми- полни 18 години и не знам што да купам стварно.

Еве некои подароци што досега му ги имам подарено
    новчаник
    плишани перничиња, мечиња глупости
    милки бла бла
    блуза
    шал
    он мене- ланченца, албум со слики заеднички, плишани играчки, парфем, плик ташна, кристална топка (како сувенири што се со вода)

Е сега, не знам дали да му направам таква сложувалка со наша фотографија, нешто да му испринтам со КК Партизан Белград (пошто е гробар)-маица пример, рамка со наша слика- да не е малце глупо пошто ми изгледа малце како поклон за годишнина :sweat: парфем да му купам нешто, торта/тортичка во форма на срце со убава порака... Сакам да има нешто што ќе му остане и ќе го потсетува, што знам немам никакви идеии. Што мислите вие?? :sweat:

13. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    6.040
    Допаѓања:
    5.453
    Јас мислам рамката да ја оставиш за месец или слично, али другото ти е супер! Или можеш да му испринташ маичка со некоја кул слика што ја лајкнал таму кај нив, или па дрес ако најдеш. Во секој случај, ќе му се допадне :)

14. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    хаха јас му поклонив на дечкоми без некој посебен повод и ги исфрли шо ќе речела мајкаму ко ќе ги видела ццц :lol:

15. ang246

ang246 Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2012
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    145
    и на мојот дечко му се ближи роденденот во овие три ипол години незнам шо се му немам даено и сега сакав нешто поедноставно...му порачав колекција за бричење пошто парфеми и такви работи му имам многу давано...и ми дојде супер идеа да направам cup cake колку што ќе полни години на секоја по една свеќа и уште некој поклон...
    а можи и вака нешто како на сликава само каде да најдам букви има по слаткариве или џамбо некаде?

Прикачени фајлови:

16. bart.simpson

bart.simpson Активен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2012
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    7
    Каде може да најдам некого што црта карикатури и по која цена???

17. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Во Рамстор на приземје од страната на Тренд. А за цените не знам, од 1000 нагоре мислам сигурно, зависи од големината на карикатурата.

На bart.simpson му/ѝ се допаѓа ова.
  18. K-pozitiv

K-pozitiv Истакнат член

Се зачлени на:
    27 август 2013
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    143
    Вака, роденденот не му е сега за брзо но што е ке си дојде. Само да земам во предвид отприлика па да ве прашам реков.
    За матурата се беше спремен и му недостигаше лептир машна, ме праша и мене дали имам нешто како платно или што и да е што може да употреби но немав. На крај позајми од кај некој другар.
    Е па сега случајно разгледувајќи во женска продавница случајно видов дека има и мал дел каде што се продаваат машки новчаници, каиши, сетови и машни.
    Размислувам дали да го чувам тоа и уште нешто за роденден(торта од пиво на пример), или да му ја земам некој викенд кога ке е тука да му ја подарам(од дневницата зашо и почнав да работам) а и од неговата прва дневница јас добив поклон.
    Што ме советувате?

19. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.231
    Допаѓања:
    91.843
    A4 формат мислам дека е над 600 денари ако сакаш само негова слика т.е од лице е 600 денари со молив изработена.Оваа ми е информација од пред 2 -3месеци

На bart.simpson му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 септември 2013
    Пораки:
    2.637
    Допаѓања:
    2.020
    Deja Vu, гооолема грешка, стално ги мешам. :lol: