Роденденски подарок за партнерот

Discussion in 'Врски' started by flower, Nov 25, 2009.

1. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Па како што велиш сакаш да биде поголемо, зошто не му припремаш некоја вечера само за вас? :wasntme:
    Дома кај тебе може, секако ако си сама. А ако не, можеш да побараш во некој ресторант. И исто така можеш да му купиш часовник, пријатно да се изненади. ^_^
    Се надевам ти се допаѓа идејата. :hai:

2. moniii.s

moniii.s Нов член

hmm 16 god pa i spremanjeto vecera ne mi e bas jaka strana :/

3. QweenSM

QweenSM Форумски идол

На профилот ти пишува 19 па за тоа ова ти го кажав. :)
    А за на 16 години, исто така можеш да му купиш часовник. Секако дека нема од оние што се над 2000, има убави часовници и до 500.

4. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Во право си, за се разговараме директно, само за ова се мислев за да не го разочарам бидејќи уште лани сакаше да ми купи привезок. Ама сепак ќе сфати дека така е подобро, од саканиот и еден цвет скинат од некаде (не купен) е најдраг. :) Инаку одиме на одмор во Парга, веќе ни е уплатено ама за џепарац ја планира цела августска плата. :D Јас уште си собирам. :) Во секој случај патување е попаметно отколку скап поклон ако имаме пари. :) Фала ти, се гледа дека имаме слично размислување ама сепак сакав да слушнам и совет. :* Поздрав до тебе. :hai:

Daydream likes this.
  5. Elence93

Elence93 Форумски идол

Машките не сакаат баш мечиња, срциња и сл, особено не на 21год, така што гледај нешто малце посериозно да е, новчаник со ваша слика внатре, книга, дрес, кошула... и ако сакаш нешто романтично плус направи цеде од вашите песни и тие што ги сака тој, одете пешки до Водно навечер(малце авантура), колаж од слики ваши... и не заборавај картичка со убава порака (твоја) :)

Lovely93 likes this.
  6. eloves

eloves Популарен член

Купи му блуза или саат за рака.

7. n.n.123

n.n.123 Активен член

Девојќи многу ми е итно за роденденски подарок , дали знаете негде дали има(доколку има во скопјево) да прават мали статуи . Пред некое време прочитав на хрватски форум за "оскар за најдобар дечко " и добра е таа идеа но незнам дали би имало такво нешто во скопје. Не е за мене за другарка ми е .. Ве молам ако знаете некој да изработува такво нешто нека ми одговори што е можно побрзо , фала ви однапред :D :*

8. Valerin

Valerin Популарен член

Мече и срце си му купила, а диносаурс со глава од петел камо? :o
    Ту бе, јас да бев на местото од дечко - ти ќе почнев да рикам, за на крај сите медведи и срциња да ги прегрнам од тага, дур се стуткувам во креветот.

Мислам ало џевојко! :fubar: 21 факинг година ќе праи фраерот, :^) а се кладам дека сешто си добила за возврат бил еден топло - скиселен осмех и фала од чиста култура.

Башка, можам да замислам дур д*кал тоа се комплет било фрлано у шкаф со брзина на светлината, или веќе све то одавно има завршено у некоја канта. :tmi:

buba4e89 likes this.
  9. bubic.k

bubic.k Популарен член

Ако Најдеш нешто такво те молам известиме

n.n.123 likes this.
  10. n.n.123

n.n.123 Активен член

Конечно најдов!! Оди во Рамстор трговскиот и на самиот влез(главниот) до лифт скалите има како штанд и тука изработуваат не се оскари но пехари се и може да се играфира на пехарот каков текст сакаш таков :rofl:

11. kafee

kafee Активен член

некое скромно изненадување, што мислиш дека ќе ја направи среќна :D :D

12. kafee

kafee Активен член

се слуша дека од часовникот, колку што повеќе време поминува, така и љубовта згаснува, мислам дека часовник не е добра идеја, а ни вечера штом имаш 16 години, најдобро ќе биде да ни пишеш нешто повеќе за тоа каков човек е, кое му е хоби, што сака..до колку пари да е:)
    и дали повеќе сакаш изненадувања(доколку е романтичен, би можело изненадување) или поклон.

13. Gulumse-kaderine

Gulumse-kaderine Истакнат член

Девојки помогнете ми и мене. За некој ден на моето момче му е роденден, заедно сме скоро 2 години па незнам што би можела да му подарам. Му имам подарувано, кошули, чоколади, романтични вечери, подвезици итн се тоа за годишнини, родендени и др. Лани за неговиот роденден напишав 100 причини зошто го сакам и секоја причина беше напишана на посебно ливче, спакувани во кутивче со панделка. За годинава немам идеи па ако може дајте ми вие некоја :)

14. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Како да не, глупости живи. Колку часовници му имам купено јас на дечко ми, па еве до Октомври веќе одеме 2 години. Не се потпирајте на се што ќе ви кажат или ќе прочитате од интернет. ;)

naturally likes this.
  15. n.n.123

n.n.123 Активен член

Епа јас на мојот за роденден му купив часовник но не раскинавме , а он мене кога ми купи за годишнина после 2 месеци раскинавме ама после се смиривме за неполн месец :P . Незнам за вас каква ќе ви е среќата јас не верувам во такви работи можеш да му купиш тоа штом имаш 16 или пак некоја блуза ....

16. a.nobe

a.nobe Нов член

Devojki bi mi pomognale neznam shto da mu kupam za rodenden za 1 ipol nedela ima rodenden 1 god sme vo vrska ali neznam shto da mu kupammm pomognetee mislenje da mi kazete [mod-kirilica:aoi1rpvk][/mod-kirilica:aoi1rpvk]

17. a.nobe

a.nobe Нов член

девојки помогнете незнам што да му купам за роденден на дечко ми 1 година сме во врска за една ипол недела му е роденденн

18. dankee

dankee Популарен член

Извинете што сум офф топик али сакм да ве прашам за мислене што мислите за подарокот кој го наумив ,за месец имаме годишнина и му земав блузче,на куси ракави е
    и планирам да му земам мирис ,ваков или некој друго од 1000 данри ... и некоја бомбоњера во вид на срце и порака ,што мислите ? :wasntme:

Attached Files:

19. AnaKlarc

AnaKlarc Истакнат член

http://www.femina.mk/забава/хороскоп/подарок-според-хороскопскиот-знак :)

20. bubic.k

bubic.k Популарен член

А зошто На пример наместо парфем не му земеш од овие тексас бермуди како што се модерни сега .. баш убаво би одговарале со маичката .. Мислам ова само предлог несакам нешто да те премислувам ти најубаво си го знаеш неговиот вкус :D