Можеш да му земеш нешто што него собено го интересира, нешто што се однесува нанего, на пр ако сака коли или мотори можеш да му купиш некоја такваинтересна играчка, ако сака книги купи му книга, ако сака спорт и активно спортува купи му некој дрес од тимот за кој навива или крпа, или фудбал баскет... малку размисли и гледај кон што е ориентиран и сигурна сум дека ќе направиш одличен избор, па чекам да ни кажеш што си купила. Поздрав
Ве молам помогнете ми..му имам поклонето слика од нас, кошула, часовник..сакам нешто да му подарам вредно и убаво ве молам за совет
што ми препорачувате за подарок за мм?? ии помош ако можи за торта некоја секси да биди, лесна за јадење и не овошна ама чекор по чекор да ми напишите или видео ако најдете.. не најдов ваква тема затоа тука прашувам Спојлер не сум искусна ама ќе се обидам плис хелп
Каде можам да купам машки кожен новчаник ама да е квалитетен?? Роденден му е на дечкоми... Ве молам за предлози...
Јас на дечко ми му купив многу убав новчаник од „ГОРИЦА“ од ГТЦ- Скопје. Преубав е и го носи постојано, и му направив сет, јас сакав колан и само коланот беше 1000 денари, само новчаникот беше 1000 денари, а ако ги земеш заедно како сет ги добиваш за 1300 денари, па јас си ги купив како сет. Кожни се и многу се добри, скоро година дена го носи дечко ми и гајле нема. Само јас земав без такво за закопчување, па од искуство би ти препорачала да си земеш со закопчување побрибрано изгледа. Поззз се надевам ти помогнав.
Мала помош девојки..немам поим што да му купам за роденден...некој предлог за нешто практично и корисно што ќе го подсеќа на мене и долго ќе го употребува ???
за некое време на дечко ми му е роденден планирам да купам торта у форма на срце мече некое или др.украс и сеа нз уште што друго. ..блуза некоја да му купам што мислите? иначе ќњ купам и свекички и ќе направам срце со нив на некое тивко место бе сум одлучила и тортата со мечето и другиот поклон шо ќе го купам во. средина на срцето ќе ги ставам..ај некој совет за што друго да му купам освен колекции и саат :/ иначе. 21 год праи ...
И на мојот дечко му иде роденден, ама на мене не ми треба подарок туку нешто како честитка незнам како да му честитам некој нека ми пише ЛП или овде да напише или да ми најде некое текстче за среќен роденден а може да ми препорача и страна за вакви работи. Благодарам однапред.
Мој предлог за сите што барате нешто уникатно побарајте на фб M's Engravings-рачно гравирање,има преубави работи,девојката што ги изработува навистина знае да ги направи феноменални изработките,што знам мене многу повеќе ми се допаѓа така нешто по оригинално отколку оние секојдневни поклони,се зависи од вкусовите на партнерот,ама ете нешто што јас ви би предложила
Предлог за роденден за партнер? 1 година во врска, информатичар,спортист.... Давани поклони: часовник,блуза,новчаник,вино,мече,чаша со слика од двајцата,парфем... Не сакам да правам романтична вечера...
предлог торта за роденден на дечко? 26 прави инаку...и заедно сме 2 години и некој месец...ќе ме збудали...не е човек што сака мн внимание да привлекува ама јас сакам да му докажам дека луѓето се грижат за него, го сакаат и дека сепак вниманието значи љубов... мн е повлечен во себе во последнава година, пред се поради несреќа во фамилијата, и на се е веќе апатичен...како да не сака да се радува...а сакам барем да го насмеам убаво
Maz mi naskoro pravi 30, edna drugarka mu kupila na drug drugar tabla jajca neli 30 jajca ima i napisala na jajcata sreken rodenden haha interesna ideja za zafrkavanje.
во о ла ла прават доста интересни по нарачка, види тука може ќе добиеш идеја https://www.facebook.com/pages/O-la-la/140529089377608 Штом е таков, претпоставувам и дека е скромен, така што гледај да му купиш нешто што повеќе ќе го погодиш, отколку саат и сл. Можеш да организираш одење некаде со друштвото негово, пр. Крушево, Матка...
Да, го имав ова дадено како предлог, инаку може доле послужавник а на другите спратови само картони, Лентите за машни се продаваат во цвеќарници. Прво се врзуваат лимените во круг и после со подолга лента преку целото.
Јас мојов ќе го носам на вечера доволна е пажња Избoр, тивка музика која ќе не прати во текот на целата вечер Ај доста му е, догодина пак ќе му е