Инаку за девојките што сакаат да подарат новчаник, во Горица се 1000ден,а комплет со каиш 1500. Има многу убав избор, а и квалитетни се.
оооо машалаа па големки биле хихи. аа таман работа ја да сум знаела фа ги праам супер би било нарачав на интернет на фб имаше една страна за чоколади ,вино со слика и такви работи
Ааа знам за тие, ама тие нели само пакувањето ти го прават, на пример на хартијата за шишето вино да испишат некој текст, како да е оригинално така купено.. Овие буквално на чоколадото печатат, затоа и ги ставив тука, ми делуваат многу интересни.
ааа преубавоо тогаш стварно се исплати ова да ти е жал да го изедеш хихиихихи.иначе да само налепницата или хартијата за чоколадото
Ги гледав јас ама не ме бендисаја. Внимавајте, гледајте добро по рабовите се гледаше како се шиени, лепени, па материјал пократок на делови. А истите паричници ги има некој дуќан поназад за 600 денари. Друга е приказната со тие што им се паричник 1500, а паричник и кајш 2200. Се гледа дека се далеку поквалитетни а и на изглед поубави.
Ако би графирала златна плочка околу 50 евра чинат истите,е сега за графирање можеби ќе ти земат пари а можеби и не. Затоа што имам слушнато дека на потанко злато не графирале морало да биде малце подебело
А од кај би купила некој убав привезок за клучеви и него да ми го изгравираат ,подобро ми е некако привезоков отколку плочка зошто таква му е работата по цели денови е во кола и вози , па така секој пат кога ке оди на подолг пат или ке пали колата ке се потсека ве молам рзо за помош за петок и треба
Можеш да купиш од оние чоколатцата извини моментално не ми текнува на името на целиот продукт , но мали се , а на нив пишува I love you, I miss you веројатно ги видел некој можете да ги ставите во украсна кутија и под чоколатцата слика од вас или натпис ТЕ САКАМ (со некое писменце напишано и ставено во кутијата најодоздола) Барем јас еднаш вака направив
Ги знам чоколадцата, мислам Те Амо да не се викаа или така нешто, во пластична кутија во форма на срце се спакувани Јас планирам да купам колекција STR8, рамка со заедничка слика и чоколадо или ете од бомбоните и ќе ги спакувам убаво во украсна кутија и мислам дека доволно ќе биде тоа.
Kaко човек што тотално не го бива за некои романтични аранжирања и идеи за подароци, се потпирам на практичното. Тивко си ги забележувам желбите и интересите и подарокот е како гром од ведро небо. Нормално, ако можам да си го дозволам.
За 5 дена му е роденден на дечко ми и незнам што да му подарам. Фудбалер е и сакам нешто у врска со тоа онака пријатно да го изненадам. Некој предлог ?
Која цена се капкејкс во O-la-la? Сакам да порачам 7 со моја декорација, па да си планирам на време. Инаку на страната гледам имаат правено на секакви теми, така што ете ви идеја
јас барав таму но не ми се допаднаа нешто многу, па одлучив да нарачам од алиекспрес, искрено за 6 долари новчаникот е совршенствоооо... http://www.aliexpress.com/item-img/-/1975825617.html