Оваа година на дечкоми мн пријатно го изненадив вечерта пред 00.00 му реков ќе легнам утре полагам. Пошо пред тоа знаеше ми рече добро се слушаме утре.Ама јас не си легнав пред тоа со нашето заедничко друштво се договоривме да го изненадиме ... Заминавме во новата куќа од дечкоми (во која никој не живее, пошо фалат некои елементи да се доправат) и јас му купив часовник,часовникот со се кутија го ставив во кеса мала и го однесов во слаткара и им реков да го обложат со шлаг пена да не се забележува дека внатре има нешто да изгледа како торта... и братму на дечкоми му вика дојди да видиш во новава куќа како ги залепиле плочките мајсторите (демек нешто погрешно залепиле ) xD и дечкоми иде влегува и вика што си ја исклучил бе струјата пушта и сите му пееме песна тој се смее ептен беше среќен и така јадеме пиеме и викам ајде торта да јадеме и кога оп со ножот сече не иде нешто кога виде кутија ми вика ааа и невозможното можеш да го направиш возможно ме гушнаа и ми вика ти благодарам за се ... аааа мн мн беше убаво...
На дечко ми му купив рачен часовник, каде можам да го однесам од позади да ги изгравираат нашите иницијали во срце?
Zdravo devojki . Na decko mi drugata nedela mu e rodenden pa ne znam shto da mu kupam i shto da napravam so cel da se iznenadi.Inaku obozavatel e na metal muzikata \m/ Znaci vaka : Toj kje e vo Skopje bash toj period bidejki tamu studira a jas nema da mozam da odam pa imav plan da go pratam poklonot po avtobus i da se dogovoram so nekoj od negovite cimeri da go zema a koga ke dojde 12 casot da mu go dadat ( shto kje kazete za ova ? ). Pozdrav
Гледам Емили не ти одговорила, мислам дека на ова мислеше https://www.facebook.com/personalizirani.podaroci?fref=ts
На дечко ми му е роденден за една недела незнам што да му подарам , заедно сме скоро 4 години се му имам купено, кошули, блузи, парфеми, маички, новчаник, капа, саат ... Тој се фан на Челзи , но јас неможам да набавам дрес во мојто град, освен чаша и шал нема др , а несакав да му порачувам од Алиекспрес заради големината , тој нема тренерки можеби ќе најдам, големина и вкус незнам дали ќе погодам . Или пак сега се сетив би можело тоа да биде машинка за скратување на брада, но да не е смешно тоа..... ве молам за помош.
Зошто бе смешно, таман подарок за машко и јас планирав машинка да му земам на мојот ама земав колекција , и тренерките ти се добра идеја. Гледај подарокот да може да го искористи Тренерки или машинка што и да одбериш нема да згрешиш.
Машинка е најдобриот подарок за машко. А исто така добра идеа е да му уплатите за тетоважа (нормално ако е љубител и веќе има избрано тетоважа). Тој ми плати мене тетоважа за мојот роденден и мислам дека е многу убаво, бидејќи е најтрајниот подарок и секогаш ќе го носи на себе вашиот подарок
Каде во скопје можат да ми нацртаат карикатура и да ми ја пратат преку карго бидејќи не сум од скопје?Ако може побрзо да ми кажете
Ако пуши и ако сте подолго во врска можеш да му купиш Зипо Кожен каиш, боксерици и маичка, шал+капа+ракавици, од оние ташничките преку рамо што се носат ако носи таква или ако спомнал дека му треба...
Девојки ми треба помош На дечко ми му е роденден уште малку и меѓусебно си имаме дадено доста подароци и сега ми недостасуваат идеи , сакам нешто ново интересно сега Инаку многу сака да се дотерува и знам дека облека и додатоци највеќе го радува ама не знам веќе што. Плус ми треба идеја за уште еден дел од податокот кој сакам да биде со симболика, односно нешто убаво што ќе остане. До сега му имам купено -4 кошули ( знам дека највеќе сака ама досадна ќе бидам ако купам уште 1) -џемпер -кожен каиш -кожен новчаник -поло маица -лептирка -рамка со наша слика -свеќник -сложувалка од 1000 парчиња -мече,перниче големо во форма на срце -2 пара боксерки -2 шољи со интересни мотиви -сум правела писма -многу слатки, торти, мафини се и сешто благо ( со помош на мајка ми) -лисици Значи сега сакав нешто сосема друго што ќе го изненади Часовник не можам зошто ги има 6-7...Што друго од облека и додатоци би можела и онака некоја идеја за нешто со симболика
Колки теми има на форумов Роденденски подарок за партнерот ?незнам каде да го поставам прашањето.Значи дајте ми предлог идеја каков поклон да му купам на дечкоми ,имам подарено саат,кошула,торта,колекции сега овиј пат појма немам што би му подарила ,а роденденот се ближи уште неколку денови
А нешто поразлично на пример, ако е фудбалски фан нешо у знакот на омилениот тим, или да му изрежиш цд со омилени песни, некоја шолја со сладок натпис како те сакам затоа што или некоја слична идеа? Нешто со што ќе види покажеш дека памтиш некои мали детали кои што му се важни.. се надевам ти помогнав колку толку, види размисли со нешто креативно да го изненадиш
Сега ми дојде една убава идеа дека спомна за cd ке направам видео со слајдови од сликите на некои наши посебни моменти се разбира ке одберам и пасна во позадина и накрај од слајдот ке има натпис те сакам ,леле ама сум романтична ,и повторно фала,ама покрај ова ке треба и некое поклонче ,ако имате идеја, а и за песна поромантична ако имате идеја која да биде
Devojki mi treba vasa pomos...na decko mi mu e na 28 fevruari rodenden ama ne znam sto da mu kupam pa sekoj predlog e dobredojden
Девојки секој најдобро си го знае човекот до него. Пример, јас на дечко ми да му поклонам дрес , би го носел колку да не се увредам, оти нит гледа спорт, нит се интересира. Ама затоа пак даму купам некој гаџет би бил пресреќен. А идеи .. убав кожен паричник, кожен каиш, нитни за кошули(доколку носи), убаво квалитетно пенкало(доколку работи соодветна работа), ЦД од омилена група(мислам на оригинал), кошула, блуза,џемпер...