Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Роденденски подарок за партнерот

Дискусија во 'Врски' започната од flower, 25 ноември 2009.

1. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Едно е околу 70-80 денари, зависи од вкусот, големината и декорацијата.

На Elence93 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. lovemme

lovemme Форумски идол

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.977
    Допаѓања:
    81.970
    Оваа година на дечкоми мн пријатно го изненадив вечерта пред 00.00 му реков ќе легнам утре полагам. Пошо пред тоа знаеше ми рече добро се слушаме утре.Ама јас не си легнав пред тоа со нашето заедничко друштво се договоривме да го изненадиме ... Заминавме во новата куќа од дечкоми (во која никој не живее, пошо фалат некои елементи да се доправат) и јас му купив часовник,часовникот со се кутија го ставив во кеса мала и го однесов во слаткара и им реков да го обложат со шлаг пена да не се забележува дека внатре има нешто да изгледа како торта... :D и братму на дечкоми му вика дојди да видиш во новава куќа како ги залепиле плочките мајсторите (демек нешто погрешно залепиле ) xD и дечкоми иде влегува и вика што си ја исклучил бе струјата пушта и сите му пееме песна тој се смее ептен беше среќен и така јадеме пиеме и викам ајде торта да јадеме и кога оп со ножот сече не иде нешто кога виде кутија ми вика ааа и невозможното можеш да го направиш возможно ме гушнаа и ми вика ти благодарам за се ... аааа мн мн беше убаво...

На Umbrella22, crazylady, fificaaa и 6 други им се допаѓа ова.
  3. kdkp

kdkp Активен член

Се зачлени на:
    18 јануари 2013
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    3
    На дечко ми му купив рачен часовник, каде можам да го однесам од позади да ги изгравираат нашите иницијали во срце?

4. Sasha-Fierce

Sasha-Fierce Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јануари 2013
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    95
    На битпазар во некоја од златарите, за некои си 200-300 денари

На kdkp му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Katry

Katry Нов член

Се зачлени на:
    6 декември 2014
    Пораки:
    8
    Допаѓања:
    1
    Zdravo devojki ^_^ . Na decko mi drugata nedela mu e rodenden pa ne znam shto da mu kupam i shto da napravam so cel da se iznenadi.Inaku obozavatel e na metal muzikata \m/ :music:

Znaci vaka : Toj kje e vo Skopje bash toj period bidejki tamu studira a jas nema da mozam da odam pa imav plan da go pratam poklonot po avtobus i da se dogovoram so nekoj od negovite cimeri da go zema a koga ke dojde 12 casot da mu go dadat ( shto kje kazete za ova ? ). Pozdrav :hai:

На Sasha-Fierce му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.752
    Допаѓања:
    172.971
    Гледам Емили не ти одговорила, мислам дека на ова мислеше :)

https://www.facebook.com/personalizirani.podaroci?fref=ts

7. joana18

joana18 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    802
    На дечко ми му е роденден за една недела незнам што да му подарам , заедно сме скоро 4 години се му имам купено, кошули, блузи, парфеми, маички, новчаник, капа, саат ...
    Тој се фан на Челзи , но јас неможам да набавам дрес во мојто град, освен чаша и шал нема др , а несакав да му порачувам од Алиекспрес заради големината , тој нема тренерки можеби ќе најдам, големина и вкус незнам дали ќе погодам . Или пак сега се сетив би можело тоа да биде машинка за скратување на брада, но да не е смешно тоа..... ве молам за помош.

8. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.920
    Зошто бе смешно, таман подарок за машко и јас планирав машинка да му земам на мојот ама земав колекција , и тренерките ти се добра идеја. Гледај подарокот да може да го искористи :)
    Тренерки или машинка што и да одбериш нема да згрешиш.

9. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.094
    Можеш торта со слика на Челзи, јас тоа планирам,здравје.

10. Carlibel

Carlibel Активен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2014
    Пораки:
    36
    Допаѓања:
    52
    Машинка е најдобриот подарок за машко. А исто така добра идеа е да му уплатите за тетоважа (нормално ако е љубител и веќе има избрано тетоважа). Тој ми плати мене тетоважа за мојот роденден и мислам дека е многу убаво, бидејќи е најтрајниот подарок и секогаш ќе го носи на себе вашиот подарок

11. young.lady

young.lady Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2013
    Пораки:
    267
    Допаѓања:
    53
    Каде во скопје можат да ми нацртаат карикатура и да ми ја пратат преку карго бидејќи не сум од скопје?Ако може побрзо да ми кажете

12. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.094
    Што би купиле вие за роденден на дечко кој полни 29години?

13. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Ако пуши и ако сте подолго во врска можеш да му купиш Зипо :)
    Кожен каиш, боксерици и маичка, шал+капа+ракавици, од оние ташничките преку рамо што се носат ако носи таква или ако спомнал дека му треба...

На joy1, t-sweet и buba4e89 им се допаѓа ова.
  14. LaraSolare

LaraSolare Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2013
    Пораки:
    865
    Допаѓања:
    6.618
    Девојки ми треба помош:party:
    На дечко ми му е роденден уште малку и меѓусебно си имаме дадено доста подароци и сега ми недостасуваат идеи , сакам нешто ново интересно сега :) Инаку многу сака да се дотерува и знам дека облека и додатоци највеќе го радува ама не знам веќе што. Плус ми треба идеја за уште еден дел од податокот кој сакам да биде со симболика, односно нешто убаво што ќе остане.

До сега му имам купено
    -4 кошули ( знам дека највеќе сака ама досадна ќе бидам ако купам уште 1:tmi:)
    -џемпер
    -кожен каиш
    -кожен новчаник
    -поло маица
    -лептирка
    -рамка со наша слика
    -свеќник
    -сложувалка од 1000 парчиња
    -мече,перниче големо во форма на срце
    -2 пара боксерки
    -2 шољи со интересни мотиви
    -сум правела писма
    -многу слатки, торти, мафини се и сешто благо ( со помош на мајка ми)
    -лисици
    Значи сега сакав нешто сосема друго што ќе го изненади :D Часовник не можам зошто ги има 6-7...Што друго од облека и додатоци би можела и онака некоја идеја за нешто со симболика :$

Последна измена: 9 јануари 2015
  15. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.539
    Колки теми има на форумов
    Роденденски подарок за партнерот ?незнам каде да го поставам прашањето.Значи дајте ми предлог идеја каков поклон да му купам на дечкоми ,имам подарено саат,кошула,торта,колекции сега овиј пат појма немам што би му подарила ,а роденденот се ближи уште неколку денови(waiting)

Последна измена од модератор: 2 февруари 2015
  16. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    А нешто поразлично на пример, ако е фудбалски фан нешо у знакот на омилениот тим, или да му изрежиш цд со омилени песни, некоја шолја со сладок натпис како те сакам затоа што или некоја слична идеа? Нешто со што ќе види покажеш дека памтиш некои мали детали кои што му се важни.. :) се надевам ти помогнав колку толку, види размисли со нешто креативно да го изненадиш

Последна измена од модератор: 2 февруари 2015
    На elisabeta му/ѝ се допаѓа ова.
  17. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.539
    Сега ми дојде една убава идеа дека спомна за cd ке направам видео со слајдови од сликите на некои наши посебни моменти се разбира ке одберам и пасна во позадина и накрај од слајдот ке има натпис те сакам ,леле ама сум романтична [​IMG],и повторно фала,ама покрај ова ке треба и некое поклонче ,ако имате идеја, а и за песна поромантична ако имате идеја која да биде :)

Последна измена: 29 јануари 2015
  18. malecko5

malecko5 Популарен член

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    1.613
    Допаѓања:
    1.137
    Devojki mi treba vasa pomos...na decko mi mu e na 28 fevruari rodenden ama ne znam sto da mu kupam :( pa sekoj predlog e dobredojden:D

19. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.740
    Допаѓања:
    145.175
    Девојки секој најдобро си го знае човекот до него.
    Пример, јас на дечко ми да му поклонам дрес , би го носел колку да не се увредам, оти нит гледа спорт, нит се интересира.
    Ама затоа пак даму купам некој гаџет би бил пресреќен.

А идеи .. убав кожен паричник, кожен каиш, нитни за кошули(доколку носи), убаво квалитетно пенкало(доколку работи соодветна работа), ЦД од омилена група(мислам на оригинал), кошула, блуза,џемпер...

На mirandaa му/ѝ се допаѓа ова.
  20. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Игра за сони :D