Роденденски подарок за партнерот

Дискусија во 'Врски' започната од flower, 25 ноември 2009.

1. nice-girl

nice-girl Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2010
    Пораки:
    1.071
    Допаѓања:
    907
    Утре му е роденден му купив блуза :)

2. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    Vo april na mm mu e rodenden :l: :) se mislam sto da mu poklonam.
    Trenerki,casovnik,parfem veke gi ima vo momentov se novo nanovo :D inaku torta sekako ke pravam ama nesto poklonce mi treba idea...
    Pa povelete ideii :)

3. lealealea

lealealea Истакнат член

Се зачлени на:
    4 ноември 2013
    Пораки:
    247
    Допаѓања:
    267
    pa mozis da mu kupis lance interesno nekoe ili belegzija ..sekako ako nosi ;)

4. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    Ne e mnogu po takvi raboti :D
    Zaboraviv da pisam deka vo plan mi e osven romanticna vecera i romanticna kada samo neznam dali ke mi uspee da kupam toa sto ke mi teba,sekogas sme zaedno pa da ne zabelezi.
    Inaku sto da si kupam za romanticna kada?? :)

Isto taka ako ne bide ova so kadava,nekoja maicka,casa za kafe,caj,mleko so nekoj natpis ako najdam i so maickata nekoj dezorans nesto taka..
    znaci ovie mi se vo plan a najprvin kadava :) :l: aj soveti kako i sto da napravam i kade da najdam,ako uspeam ako ne ke bide poslednoto..

5. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    3.951
    Допаѓања:
    33.921
    @girl-miri некоја миризлива купка, вино и неколку свеќи ама гледај да се подалеку од вас да не се потпалите :tmi:
    наполни ја кадата, направи многггу пена, запали свеќите и уживајте ;)
    не ми текнува ништо друго.

Добра ти е идејата и за чаша со натпис, можиш некоја колекција за бричење, некој убав парфем, паричник, тренерки, пижами, машинка за бричење
    незнам има многу идеи, ти најдобро знаеш што му фали и што би го израдувало :)

На girl-miri му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.247
    Допаѓања:
    81.810
    @girl-miri, купи си од оние пенливи бомби од LUSH. Верувај дека нема нешто подобро од нив за во када. Нема да ви треба никаква купка или други ситници за таму. :)

На girl-miri му/ѝ се допаѓа ова.
  7. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    LUSH sto e ova?podetalno ? :) inaku ne znam mnogu od ovie raboti,bi bilo ubavo nesto so boja miris nesto za vo kada a :l: :D

8. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    LUSH е фирма, мора да ги има таму и кај тебе, погледни во некој шопинг центар, вака изгледаат тие пенливи бомби, има различни мириси и бои.

А најдобар подоарок за маж е секс, нешто ново неиспробано.:P:lol:

На Viktorijaaa5, girl-miri и anina им се допаѓа ова.
  9. macamaca24

macamaca24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    79
    за 3 дена му е роденден на дечкото,прави 32 заедно сме повеке години......сите идеи што сум ги имала се исцрпени ве молам за некоја ваша........... немам многу време...:(

10. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.882
    eve za mene imase predlog nekoe lance i slicno,casa so natpis :l: nesto taka, i ova so kadava ;)
    zavisi sto imas veke podareno pa sega nesto novo,romanticna vecera i kako poklon nesto od ovie ili casovnik.......

jas sega za sega imam 3 predlozi vo glava pa da vidime koj ke bidne :)

11. macamaca24

macamaca24 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2011
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    79
    ланче-не носи... чаши,часовник зиден со наши слики,маица..... се сум напраила.... се думам сеа тренерки да му купам.....ама па малце е пребирлив ако не ги бенгиса треба да го убијам :drunk:

12. Tutan

Tutan Истакнат член

Се зачлени на:
    24 ноември 2014
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    58
    Здраво девојки. :)
    Женски форум е, ама кај и да се обратам со ова прашање нема да бидам толку упатен за разлика од тука.
    Се ближи роденденот на девојка ми. Целата дилема е околу што друго ако не подарокот. :(
    Навистина не знам што да и подарам. Т.е. не дека не знам, имам некои работи на ум, но прво сакав да се консултирам овде.
    Парфем и имам подарено неколку пати, за различни пригоди.
    Планирав да и подарам нараквица од Сваровски и бобониера нешто со цвеќе, но не носи такви работи ( не обожава накит). Тоа мечиња и други работи ми е некако неприкладно. Сакам нешто што ќе и се допадне навистина и што би и останало во сеќавање.
    Ако може да ми дадете некој предлог, мислење, совет... Било што, многу ќе ми значи.
    Ви благодарам многу.

13. blueberry93

blueberry93 Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
    Би сакала книга да му подарам, затоа што знам кон што му се насочени интересите. Во комбинација со некои цакани чоколатца во убава кутија, и друго што? :angel:

14. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.028
    Допаѓања:
    36.094
    @Tutan За да избереш подарок што ќе и се допадне на девојката треба да го познаваш нејзиниот стил.
    Мој предлог е часовник, паричник, чанта, плик-чанта во комбинација со цвеќе и бонбониера како што напомена. Има многу идеи и предлози, но ти најдобро треба да знаеш што може да ја изненади.

На Tutan му/ѝ се допаѓа ова.
  15. cveke-

cveke- Активен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2015
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    7
    Здраво на сите, на дечкоми му се ближи роденденот, и незнам каков поклон би му купила. Зедно сме 5години, и речиси се си имаме купенпо (новчаници часовници белегзии книги игри парфеми слики карикатури алишта имаме летано...) секогаш тој ми поклонува некој оригинален поклон, . Забавен е многу инререесен.. сакам нешто ново шознам нешто необично :) Немора да е многу скапо :)
    поззззз :*

16. Heart *21*

Heart *21* Активен член

Се зачлени на:
    30 март 2015
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    144
    Здраво @cveke- јас оваа година на дечко ми му подарив албум со фотографии од нас двајца секако не беше целосно пополнет целиот албум и му напишав на ливче Среќен Роденден итн и се надевам дека ќе имаме уште многу заеднички фотографии со кој овој албум би бил целосно пополнет и покрај албумот му купив Cherry срце бомбоњерче и шише вино и кога го виде албумот беше многу изненаден и многу му се допадна Поздрав :*

17. cveke-

cveke- Активен член

Се зачлени на:
    27 февруари 2015
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    7
    Ти благодарам @Heart *21* знам, интересна е идеата, ама ја имам искористено претходно, немаше тогаш некој повод само така мало внимание да му покажам ( и тој така ме изненадува без причина, како и јас него). :*

18. GossupGirlxoxo

GossupGirlxoxo Активен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2014
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    32
    Женски ај помош, за 1 недела му е роденден на дечко ми и незнам што би можела д аму купам ама да не е нешто мн скапо или шо знам ...
    Се мислев парфем ама глупо ми е некако...

19. ladyySi

ladyySi Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    869
    Можеш сребрено нешто да му купиш белезија или ланче со плочка и да изравираш на нив нешто, пример иницијали или датумот од кога сте заедно...
    Ако е љубител на коли и ако вози можеш нешто за колата т.е колекција (види по продавниците за коли има сетови )
    Ако е гејмер можеш игра, квалитетни слушалки..
    колекции за тело, сат, кошула, патики...
    Кажи повеќе за што се имтересира тој па ќе можеме да ти помогнеме, а вака тешко вкус дека ќе погодиме

20. GossupGirlxoxo

GossupGirlxoxo Активен член

Се зачлени на:
    20 октомври 2014
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    32
    Се се се само тао 1то двајцата не сме некој романтичари...
    А и несакам пр да е толку wao поклонот ама да не е ни парфемче ефтино глупости...