Роденденски подарок Баш и јас тоа го мислев, па ке видам што како ке испадне и фала на предлогот SOVRSENSTVO
Роденденски подарок А мислите ли дека е глупаво или навредливо да му купаам баш денес видоов машки гаќи соо сурла од пред хахахах леле мене ми беа многу смешни паа ајдее барам вашее мислење
Роденденски подарок Се ближи роденденот на сестра ми...Незнам што да и подарам...Aј ако може некој да помогне
Роденденски подарок Хмм, па што друго би можелоо не ми текнува, доколку сакаа некоој предмеет,животно или сл. на тоаа купи и приврзоок со тие предмети (пр. приврзок со куче) или па ако најдееш да составиш нараквица со приврзоци од,срце,крст и котва(или клуч) прекрасен подарок а би ги симболизирал љубовта,верата и надежта
Роденденски подарок На дечко ми му е роденден па мислев да му купам саат ама таков старински со синџирче за во џеб, имам видено како носат ама посовремени се и знам дека многу ќе му се допадне. Проблем е што не знам каде да најдам, ако некој знае каде се продаваат такви нека ми каже..... Ви благодарам...
Роденденски подарок Утре му е на дечко ми роденден, немам никаква идеја, а имам малку пари.. Досега му имам купувано блуза, паричник, каиш, парфем, боксерки, мече, пирс.... Сега немам апсолутно никаква идеја... Ако може помош....
Роденденски подарок Па може саат...зависи длаи сакаш нешто романтично или не. Можеш нешто сама д анаправиш, да му напишеш пораки на ливчиња, да у приготвиш некое твое специјално изненадување Спојлер стриптиз Едит: Можеш и торта да направиш
Роденденски подарок Јас за некој саат ќе одам кај дечко ми, ми спремил задоцнето изненадување за роденден. Трема ме фаќа.
Роденденски подарок Немора да е романтично, сакам да е практично. Саат си има, брич може па и пена за бричење и нешто слично.... Торта не јаде многу + денеска мајка му му правеше... Инаку тоа со Спојлер стриптизот е супер идеја, фала тоа дефинитивно ке му го приредам, баш се чудев за некое Спојлер секси изненадување
Роденденски подарок Манжетни од Сваровски. Едвај чекам да имам на кого да му ги купам овие. Или органски сет за бричење, ако е од тие спастрените.
Роденденски подарок еј каков е овој органски сет за бричење, инфо плус?? имам еден спастрен дење ноќе затоа прашав
Роденденски подарок Малку лошо дефинирав. Го купив од LUSH, на дечко ми многу му се допадна, затоа и го дадов како идеја. Тоа беше за претходниот Валентајн, како целосен пакет им беше, не знам дали ги има уште.
Роденденски подарок Девојки за многу брзо време му е роденден на дечко ми ама (големо ама) како за беља за овој подарок буџетот ми е само 3000 денари па кажето што би можела да му купам (направам) за толкава(мала) сум на пари. Однапред благодарам
Роденденски подарок па мислам дека и не ти е мала сумата за поклон па од колку сакаш ти да ми дадес од 5000 ли за тие пари имаш да му купиш и фармерки и маица......или пак купи му некоја позната марка колекција ама подобро фармерки и маица
Роденденски подарок На дечко ми му е роденден во сабота, ама не идеме многу долго и не сум баш за лигави подароци, торти со срциња, мечиња или некои такви работи, па повеќе би сакала да му подарам нешто оригинално. Во план ми се боксерици со некој интересен натпис. Барав по продавнициве, ама слабо некако има интересни. Да не знаете некој натпис, па да му испечатам? Ако не најдам ништо по продавнициве, ќе испечатам "Katy's property", од тие што ги видов по интернет, ова најмногу ми се допаѓа
Роденденски подарок срце еве еден предлог ако ти се допадне во bitsiani има многу убаво палто на попуст 70 % цената од 10 000 е на 3207денари мислам дека е прекрасен подарок,илипак можес да искомбинираш extreme intimo outlet имаат доста интересни работи за поевтини пари,некоја маичка и гаќички и некое кошулче или отенко џемперче се надевам дека ти помогнав иако не знам каков вкус има дечко ти,но мојот се израдува премногу ...а има и многу ефтини панталони во bitsiani по 1200ден на попуст што се многу се фраерски...поздравче па пиши сто си направила