Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Роденденски подарок за партнерот

Дискусија во 'Врски' започната од flower, 25 ноември 2009.

1. Lapa4

Lapa4 Активен член

Се зачлени на:
    14 октомври 2015
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    3
    Кога сме кај изненадувања и поклони јас на женсками со која за 2 недели ќе славиме годишнина од врската планирав да ја изненадам со романтична вечера во некој луксузен ресторан потоа да ја однесам во некој по елитен хотел каде што вечерта ќе ја поминеме со шампањац лежејќи гушнати во џакузи.Романтична атмосфера,свеќи,јагоди,топено чоколадо.Што мислите девојки?

На Saraa, toogood и peperutche21 им се допаѓа ова.
  2. Pepi789

Pepi789 Нов член

Се зачлени на:
    9 октомври 2015
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    2
    Ви благодара многу на тие што ми помогнавте...но бидејќи не можев тогаш на тој ден да му го дадам поклонот,сегa мислев нешто како колекција од нивеа што идат понеколку (мислам ме сфаќате на што мислам) би било убаво такво??? :D

На Independiente му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Necromanta

Necromanta Нов член

Се зачлени на:
    15 октомври 2015
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    5
    Девојки, помош! :)
    За шеснаесет дена му е роденден на дечко ми и немам идеја како да го изненадам. Сакам да биде нешто креативно и посебно. За жал во врска на далечина сме и не можам да го викнам кај мене дома а сакав да му направам нешто како филмска вечер. Во кино не ми се оди, така што можеме да се сретнеме само надвор.
    Тој е многу емотивен, многу романтичен, многу сака метал и аниме. Знам само дека ќе му направам торта, но што друго? Сакам да биде нешто оргинално и романтично ама сепак не премногу, тазе е врската. Нешто да си чува и да го потсеќа на мене.
    Предлози?

4. M.I.A.

M.I.A. Активен член

Се зачлени на:
    12 октомври 2015
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    41
    Што би му подариле на 30годишен дечко?:?:

5. angel92

angel92 Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2011
    Пораки:
    1.969
    Допаѓања:
    4.718
    Каде можам да најдам matching пижами, исти или слични за мене и за него? :)

6. Olgitsa

Olgitsa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    798
    Ако он мене не ми купил поклон за роденден не сум должна ни ја него така?

Последна измена: 30 октомври 2015
  7. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.094
    Така!

8. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.869
    Допаѓања:
    5.207
    Поклонот се купува затоа што личноста ти значи, не за да се очекува нешто за возврат. Не се работи тука дали е некој должен или не да купува. Мислам дека не треба да се гледа дали некој ти купил нешто, што ти купил, колку чинело и сл. А доколку ете не купил за роденденот, ќе има други прилики, па можеби не бил во можност или му излегло друго тогаш, не треба да се прегледува.

На marristovska1, blueberry93, joy1 и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.398
    Допаѓања:
    60.835
    Јас ги гледав само на амазон. И тоа има за цела фамилија.
    За жал кај нас не видов. Ако сепак има и јас би сакала да знам :)

10. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Па зависи, ако сакаш нешто поскапо може некоја машинка за бричење, или некој квалитетен паричник, каиш. Или ако пуши зипо запалка?
    Еве имаше погоре и шише вино со 2 чаши и порака.

11. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    2.521
    Допаѓања:
    27.927
    Дали знае некој отприлика колку се движи цена на златна белезница обична едноставна сакам да му купам за роденден на дечко ми

12. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    А од кај знаеш зошто не ти купил? Си го прашала?
    Можеби нема пари за да ти купи. Немора одма да му враќаш со иста мера или да му се налутиш. Сигурно има некоја причина што не ти купил.

На blueberry93, joy1 и Independiente им се допаѓа ова.
  13. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.094
    Азашто да не и купи? Па и да немал пари, на светов не е сам можел да се зајми 100 денари или 50 денари едно чоколадо да и купи како гест дека му текнало дека и е роденден. Да си себичен за 50 денари да не можеш да се снајдеш тоа не можам да го разберам.

На Daydream и Olgitsa им се допаѓа ова.
  14. Independiente

Independiente Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2014
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.558
    - Ташна, новчаник, убава кошула,џемперили друго парче облека. Можеш и убава перница за спиење, сет за мажи, патики во зависност од буџет, колку го познаваш, каков тип на човек е... Како и да е нека му е среќен :))) а и што и да одбереш ќе му се допадне најважно е што се трудиш, прашуваш, мерак ти е

15. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.197
    Јас му купив дебел џемпер со копчиња и кожни закрпи на лактите.

Беше смешно што немав многу време за мислење и бирање, баш тој ден без негово знаење се договорив со свекор ми да ме земе од работа со кола, бевме до Сити мол по џемперот, па до Веро центар по малечка торта црвено срце, и свеќи од тие дречливите една 3ка и една нула. Среќа го прелажав дека морам подолго да останам на работа :lol:

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.799
    Допаѓања:
    325.277
    Затоа што после 'истата таа' ке дојде на форумот и ке пишува во темата Најглуп подарок до сеа..ке рече ете ми купил нешто од се за сто ,копук еден не се ни потрудил нешто посаглам да најде,зар толку му вредам јас-ете затоа може ич ништо не купил.На балканот тоа ни е во крвта маани да фаќаме на се.

На YoungandBeautiful и blueberry93 им се допаѓа ова.
  17. blueberry93

blueberry93 Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.660
    Допаѓања:
    4.477
    Ако врската се базира на постојани романтични изненадувања на, за вас, посебни датуми, скапи поклони итн, тоа по дифолт не значи дека во врската има премногу љубов.
    Ја сум му кажала на дечко ми сто пати, не ми требаат wow изненадувања, не ми требаат обележувања на месечнини со подароци и слично. Ништо од тоа за да знам дека ме сака, затоа што кога ми е најтешко, он е секогаш покрај мене, тој ме поддржува, тој верува во мене.
    Тоа е мерило за љубовта, во најтешките ситуации некој да е покрај тебе, а за роденден може и некој вчера што те упознал да фрли 100 евра (пошто има одвишок пари) на некој парфем, а утре нема ни да те познае на улица.
    :hai:

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.094
    Се согласувам за тоа,но може е таква личност што го цени малите работи.

19. Independiente

Independiente Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2014
    Пораки:
    787
    Допаѓања:
    1.558
    Jaс мислам дека не треба да си враќате еден на друг кој што наравил па јас сеа на него.... Ако имаш желба купи му, ако не (а чим пишуваш така?) значи очекуваш потврден одговор не му купувај... ,, должна у никој случај за ништо не си''. Се е сопствена волја ...

20. Winter Lady

Winter Lady Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2015
    Пораки:
    3.421
    Допаѓања:
    26.046
    3000 денари најтенка.И мене не ми се веруваше но купи една девојка за дечко и.Најевтините биле тие.

На k.frosina му/ѝ се допаѓа ова.