Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Роденденски подарок за партнерот

Дискусија во 'Врски' започната од flower, 25 ноември 2009.

1. choko

choko Истакнат член

Се зачлени на:
    28 април 2012
    Пораки:
    324
    Допаѓања:
    90
    Привезок со фудбалски тим?

2. Canay

Canay Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2014
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    3
    Вака, на дечкоми му е роденден за неколку дека а после 3 дена прајме 4 месеци..е сега незнам шо да му купам и за едното и за другото....слики такви работи да не е рано?
    Инаку сака бокс такви работи, па мислев боксерски ракавници ама незнам колку се одприлика пошто и ограничена сум со пари...:/

3. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    5.856
    Допаѓања:
    5.200
    @Canay мој предлог ти е комплет капа и шал, имаш во ваикики убави, исто и голем избор на џамперчиња. Тоа ми е доста практично, а и поевтино од ракавиците. Па можеш ракавици понатаму, за пола год пр да чуваш.

4. Canay

Canay Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2014
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    3
    Mu kupiv sal minatiov mesec :/

5. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
  6. Wonta_Burn

Wonta_Burn Активен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2016
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    za edna nedela mu e na decko mi rodenden polni 17 a i pravime edna godina... Mnogu sum vo dvoumica neznam sto da mu zemam za poklon, da e romantocen toa e lesno ke mu napravev iznenaduvanje no neznam kako da vi go opisam onaka e ladnokrven, drzok, neznam sto bi mu se dopadnalo ve molam za pomos...

7. чупето*

чупето* Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2016
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    49
    Помош:(
    Заедно сме подолго време веке 5 г. се познаваме мн добро не ни се само родендените или прославите причина за подароци .За сето ова време си имаме подарено скоро се,како ситници,глупости и доста квалитетни и луксузни нешта.Али оваа година малку сум шворц со идеја,само ме интересира мислење затоа што ќе оди на патување за скоро време преку работа,бизнис состаноци и сл,дали е во ред да му подарам картичка со добри зборови и малку да биде подебела,мислам на кеш пари зато со знам дека ќе му требаат.Инаку е веке здрел сигурен стабилен маж во својата 37 год.
    Иако се познаваме доста добро не сум сигурна како ке ме разбери зато со сакам стварно да биди подарокот од корист а не само да му го нагласам роденденот.Стандард прослава пријатели тесен круг на фамилија и послем афтер парти јас и тој интимно секако ке ја има!
    Што мислите девојки и момци????

8. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.324
    Допаѓања:
    285.702
    После 5 год. сигурно го познаваш доволно добро за да знаеш што да очекуваш од него или каков вид на реакција при овој или оној поклон.

Штом ти било нтоа прва замисла сигурно не била погрешна. А и машките не се толку романтичари па да треба човек да им симнува звезди за роденден :tmi:.

9. nadican94

nadican94 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    8
    Јас и мојот дечко сме заедно година и 4 месеци, и разлика сме само 8 дена. Па одлучивме заедно да испадниме на вечера, за да прославиме. И се договоривме да купиме подароци максимум до кај 500 денари, повеќе да биде нешто значајно, отколку скапо. Тој ми кажа дека имал веќе нешто на ум, а јас врска немам што да му купам. Лани му купив новчаник. Не чита книги, не сака спорт.... ептен е специфичен. Мислам да купам нешто практично, ама не ми текнува што. Вчера дури помислив тостер да му купам, па си реков тостер за роденден... Некој предлог ? :worried:

10. mila89

mila89 Истакнат член

Се зачлени на:
    10 декември 2009
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    883
    Ме насмеа со тостерот стварно :D
    До 500 ден. немаш некој избор ама еве некој предлог да ти дадам, можеш капа, шал да му земиш, нараквици ако не носи капа, ем практично сега за зимно време и убав поклон е, некоја интересна футрола за телефон, некој комплет машка долна облека можеби :^) маица на кратки ракави и боксерки, крајно па и парфем можеш да најдеш до таа цена ако ништо друго не ти текне или некој несесер со производи за машки, сет за бричење и слично

На kjukli и nadican94 им се допаѓа ова.
  11. nadican94

nadican94 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    8
    ЗНам за тостерот, ептен е смешно, незнам како и помислив на тоа. Се консултирав со еден братучед и тој ми рече со тостерот да му дадам и честитка и на неа да пишува Глуп си како тостер |(

На ванилала и anichka94 им се допаѓа ова.
  12. nadican94

nadican94 Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2011
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    8
    Јас се снајдов, у Веро Џамбо бев, има донесено работи за Валентајн, и таман ми дојде, му купив едно мало плишано прасе, бидејќи си имаме такви прекари, како бише и слично, па кугла со мече како со снег и со срциња, зошто знам дека му се интересни такви те работи да ги чепка, и свеќа со како тацна украсна за во станот, бидејќи мајка му ми подари бележица и обетки за нова година :D и купив плус украсна кутија, ама многу грд беше дизајнот, па го обложив со украсна хартија, и ставив мажна убава. Ептен го бендиса поклонот, рече ептен ме бивало за такви работи :D

На Anabelle206 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. NAJLUDA999

NAJLUDA999 Нов член

Се зачлени на:
    15 јануари 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    2
    1600/1800

14. Canay

Canay Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јули 2014
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    3
    девојки дадете предлог изненадување, нешто што не би очекувал, сакам да го изненадам за роденден...

15. LadyR

LadyR Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    2.223
    Допаѓања:
    7.441
    Девојки ми треба помош. Посебно од некоја што учо/има завршено на ФЕИТ - КСИАР. И дечко ми го има завршено тој смер и уште пред некое време зборуваше дека сака д аси нарачи од интернет микроконтролер ли микропроцесор ли, стварно не се сеќавам :( само знам дека е нешто што е за програмирање нешто и за да се учиш (вежбаш на него). Ако може некој да ми каже што е поточно тоа :)

16. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    5.887
    Карикатура каде прават,колку би коштало тоа отприлика?

17. LadyR

LadyR Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    2.223
    Допаѓања:
    7.441
    На SunnyGirl2 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. neongirl07

neongirl07 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2015
    Пораки:
    304
    Допаѓања:
    344
    Колку се движи цената на машките џемперчиња/блузи и зимски капчиња во Waikikii?

19. Marick14

Marick14 Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2013
    Пораки:
    3.679
    Допаѓања:
    2.932
    Предложете ми некој креативен убав подарок за девојка ми за Валентајн?

20. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.365
    Не разгледав други страници, ако се повторува предлогот тоа е затоа што не сум видела.
    Можеш да и направиш привезок во вид на регистрација, со датумот на вашето запознавање или стапување во врска.
    Или ова е повеќе како за машко ?:?:
    Или па мене оти ми е драго и во прилика може да го подарам . Како и да е, вака некако да изгледа.

Прикачени фајлови:

На Winter Lady му/ѝ се допаѓа ова.