Роденденски подарок за партнерот

Дискусија во 'Врски' започната од flower, 25 ноември 2009.

1. Elence93

Elence93 Форумски идол

Се зачлени на:
    16 декември 2009
    Пораки:
    6.038
    Допаѓања:
    5.452
    Може, на женско никогаш не му се доста ланчиња и обетки, а место букет јас мислам една црвена ружа или кала.

На Raymond му/ѝ се допаѓа ова.
  2. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Ако е љубител на ланчиња и знаеш дека ќе го носи, земи и. Омиленото цвеќе и чоколадо се одличен додаток. :party: Јас дури и повеќе ќе се израдувам на букетот и чоколадото, :rofl:

На theowndemon, Raymond и Umbrella22 им се допаѓа ова.
  3. Raymond

Raymond Активен член

Се зачлени на:
    30 јануари 2016
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    4
    @kjukli @Elence93 Ви благодарам многу на советите и одвоеното време.
    Навистина ми значеше. Се надевам дека ќе и се допадне сето тоа. :)

На kjukli му/ѝ се допаѓа ова.
  4. elenkata20

elenkata20 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2016
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    241
    Што може да се купи за Дечко кој е 30 години ( а сака ДРОН) Божее..ем мн скапо ми е 3,500ден е..а друго сака трки такви работи.. Механика.. Бојадисување.. :/ :D

5. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2014
    Пораки:
    1.696
    Допаѓања:
    2.712
    Jas mislam deka podobar podarok od dobra partija seks i romanticna vecer nema za rodendenot na sakanata/ sakaniot
    Pa se drugo e trosenje vreme , pari , i misli dali ke mu se dopadne ili ne ...
    ;) ;) ;)

6. mici.i

mici.i Истакнат член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    14
    Здраво девојки, сакам да му купам на дечко ми каиш за роденден (24ти), па дали знаете кај можам да најдам некој убав каиш? Спортски тип е инаку така да прашувам за некој casual каиш.. :)

7. puffla

puffla Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2014
    Пораки:
    152
    Допаѓања:
    52
    signori, bitsiani

8. Marojo budalO

Marojo budalO Активен член

Се зачлени на:
    30 ноември 2015
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    133
    Наставник е по струка би било ли убаво да му купам пенкало од оние модерните, во кутифчиња убави?!
    М, што велите?! :f:

9. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.905
    Допаѓања:
    25.570
    I na mm mu se blizi rodendenot . Nemam ideja sto da mu kupam .. Predlozi ? Blagodaram odnapred za odvoenoto vreme i vlozeniot trud :)

10. Marojo budalO

Се зачлени на:
    30 ноември 2015
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    133
    Би била благодарна доколку и ти одвоиш време и го цениш моето време за постот и кажеш мислење.. :)
    Гледа то нај што сака да носи, кошула, дукс, пр рамка со слики ваши.. ;)

11. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.824
    Допаѓања:
    5.092
    @Marojo budalO Мислам дека е одличен поклон тоа со пенкалото. Ептен ми се свиѓа бидејќи сум љубител на такви фенси пенкала. :)
    Инаку, на дечко ми досега му имам парфем поклонувано, пижами, книга, слика, чаша со натпис интересен, еден куп уметнички дела и сите си ги сака така да пробајте нешто нацртајте му, изработете му, нека не биде типичен подарок, бидете креативни. :)

@elenkata20 и мојов сака дрон, ама не сум во состојба да му го купам така да пижами му купив и чоколадо. :D
    Штом сака трки и коли еве некоја феминка спомнала за трки му уплатила на дечко и. Не знам колку чини тоа ама ако ти е скапо купи му парфем, кошула, почести го со ручек/вечера...

Последна измена: 4 април 2016
    На Marojo budalO му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Marojo budalO

Се зачлени на:
    30 ноември 2015
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    133
    @WarriorAngel а бе знаеш се што сака веќе се сум му изнакупила немам што веќе, како за старт на работата велиш убаво е .. Ќе биде :D
    Fala :*

На WarriorAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  13. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.824
    Допаѓања:
    5.092
    Можеш и вечера да му зготвиш, ако оди по концерти купи му карти, ако имаш повише пари на располагање уплати викенд за вас двајца на Пониква, во Берово, било каде, секаде е убаво. Ем ќе се одморите, ем поубав поклон здравје! Јас милион идеи за поклони имам оти ногу сакам да поклонувам. :D
    Нема проблем :*

14. Marojo budalO

Се зачлени на:
    30 ноември 2015
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    133
    Охоо и јас имам идеи и јас сум ко тебе за тоа ама и факултет да си плаќам и да работам, луксузни поклони, за жал не можам засега да си дозволам ;(

15. Sesil

Sesil Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    27 ноември 2014
    Пораки:
    7.147
    Допаѓања:
    137.210
    машинка за бричење ако нема

16. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    Најубав поклон за моиве заедничко прославени родендени со дечкото беше чинам лани беше. Се испративме ,веќе нели после 12 , се спремам да легнам и тргам јорганчето (преку сестра ми дхл :D) завиткано поклонче. Ејј викам како се најде ова ,прво мислев од неа е. Отварам хартија , огрооомен албум , внатре слики од прва заедничка ,до последната до тогаш ,до секоја слика дата,дешавка и емоции како ни проаѓале 5год... Буквално сите битни работи запазени ! Мислам ниеден накит и др скапи не се споредува со секоја слика и искрена емоција. Еве ви моја идеја, поклон највреден до сега ,деф! :)секако оставен е пола празен ,дај Боже со поважни слики да се наполни цел , да гледаат правнуци :D

На WarriorAngel и Marojo budalO им се допаѓа ова.
  17. Marojo budalO

Се зачлени на:
    30 ноември 2015
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    133
    Се согласувам, јас му поклонив за првата годишнина албум со 10 слики а он во 4год го преполни, редно е да се купи нов . И машкиве им се радуваат на сликите :)

На WarriorAngel и Petra777 им се допаѓа ова.
  18. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    4.905
    Допаѓања:
    25.570
    @Marojo budalO i jas mislam deka e sovrsen poklon moderno penkalo ubavo spakuvano , ili mozebi ( ako saka da cita knigi i bara nekoja dolgo vreme ) mozes i kniga da mu kupis , mislam deka bi bilo dobar poklon za eden profesor :) inaku mm kosuli nosi mn retko , samo za vaznite momenti . Nesto vo posledno vreme mu se uvrtelo da kupi plaslivec pistol , za koga ke se rodela kerka ni da proslavel . Arno sve toa , ama vo oruzana baraat lekarska dozvola i nekoi drugi dokumenti sto bi cinele okolu 6000 a pistolot e 8000 i e preskapo za moj dzeb . Mislev da mu kupam set koj bi sodrzel multinamensko dzebno noze , bateriska lamba i takvii slicni stvari , bidejki ima periodi koga ima tereni , prezivuvanje i snaogjanje vo priroda skoro bez nikakva oprema .. Sto mislite , dali e dobra ideja ?

На WarriorAngel и Marojo budalO им се допаѓа ова.
  19. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    Пошто ја сум тапчо за изненадувања,не ме бива искрено. Го фаќам за рака и го носам да си бира :D

20. Marojo budalO

Се зачлени на:
    30 ноември 2015
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    133
    Паа и не е лоша идеја, јас искрено секогаш гледам да е пред се корисно, ем да значи, ем да го потсеќа дека е од тебе кога ќе го носи. И секогаш гледај да купиш раб кои ги сака. . Инаку ништо, ќе се разочараш зошто така ќе стои на надкасна .. :)

На WarriorAngel и CrazyGirl15 им се допаѓа ова.