А, немој тоа. Мада се чини како добра идеја... од искуство. Прво дознај дали воопшто сака да користи. Еднаш. многу одамна.... и јас така се зезнав, гледајќи премногу филмови, Никогаш не ја употреби бидејќи не сакал да користи машинка, претпочитал со жилет..машинките не му ги средувале влакната ко што треба и му се појавувале поткожни влакна и уште бог знае колку дрн дрн причини зашто не користи машинка изнаброја.
Тоа е, студентски живот, и кај мене е истото. Понекогаш и ми е срам кога не можам со иста мера да му вратам поклон ама тоа е. Секако, секогаш најдобриот подарок не значи дека мора да биде многу скап. Најдобрите работи од него ми се ептен евтини, а ми значат многу.
Знаеш, не секогаш материјалните работи предизвикуваат среќа @zhap4e Ами затоа и потенцирав ја ако знаеш дека нешто не сака не купувај Ја нз како не си приметила, се познава машко што се бричи со брич и машко што се бричи со машинка.. По мојон знам
Bogami od masinkite bega kako poparen . Ic ne gi saka . Neznam go kubele , ne gi fakjale onie problematicni mesta ubavo pa moral da se prebricuva so bikce i uste kup pricini . Na kraj ke mu kupam godisna zaliha na bikcinja za da ne mi " krade " od mojte i plus set so multifunkcionalni raboti za po tereni mislam najzadovolen bi bil fala vi za odvoenoto vreme i ideite za poklon mi pomognavte da spremam edno ubavo iznenaduvanje
Може ли малку помош.. На дечко ми му се ближи роденден па незнам што да одберам за поклон инаку овоа е прв негов роденден откако сме заедно.. Ако имате некоја идеја за поклон малку хелп
Chasovnik ne se podaruva bidekji koga kje se rasipel chasovniko togash prestanuvala ljubovta pomegju vas
девојќи помош.На дечко ми му е родендн за 3 дена полни 17 години и сакам да му купам кошула но не се разбирам од машки кошули па ако може да ми помогнете какви се сега модерни и од која продавница,по која цена се движат итн...
Епа можеш пример додека сте излезени демек го гушкаш и види што број или величина е а боја може бело,сино светло...
Дај кажете некоја апликација/web страна каде ќе можам да направам видео/филмче со слики и песни за да му го честитам роденденот.Симнав една апликација ама многу е комплицирана за мене
Здраво Имам мал проблем, се надевам ќе можете да ми помпгнете. Сакам да изгравирам упаљач, ама не можам да најдам кој го прави тоа. Барав по интернетов, наоѓам само за пенкала, маички, чаши... Дали знаете кај би можела да изгравирам низ Скопјево? Однапред благодараммм
Помагајте ве молам и помош од машка страна би ми била добредојдена За роденденот на дечко ми се мислам да ми купам некој новчаник (бидејки овој што го има му е веќе стар) или некоја убава кошула за излегување или по шо е спортска душа и го обожава ливерпул да барам некаде дрес да му купам ама пак нез каде можам да најдам и која им е цената? Што од овие три би го највеќе израдувало или да го земам на шетање па да си избере ???
луѓее помагајте,кај има у скопје фото студио за да извадам слики, и колку е цена на една мала слика? итно ми е ептен ептен
Во Бисер, на автобуската кај Кпитол, во Веро Џамбо, а цената зависи за колкави слики мислам дека од 12 денари најмалата па нагоре ама не сум сигурна.
Здраво Знам дека е темава за родендени, но за 1 недела му е матура на дечко ми и немам никаква идеја што да му купам. Ми викаа купи му саат, но веќе има неколку и знам дека нема да има време да го носи. Ако имате било каков предлог пишете. Благодарам однапред
Decko mi za edna nedela ima rodendeenn aj nekoja ideja ako moze. Ne sakam mecinja torti gluposti.. Neshto kreativno i klasicno ... Mislev priverzok za kluc ama doznav deka ne sakal i ne znam sega..
Роденденсиот подарок не мора секогаш да биде нешто матрејално, може да биде нешто што е не матрејално што многу ќе му се допадне на партнерот а воедно и ќе го изненади.