Љубави моја,не мора толку да се трудиш,знаеш дека не мора ништо за мене Шала на страна,мене повеќе ми се допаѓа идејата со часовникот
@realGirl @simonna.a и мене поќе ме тераше на часовникот па ете го: Сега до Сабота ќе видам можи и книга ќе му земам, сепак годишнина е. Патем Симона љубови, знам неубо вака пред време да ти го кажам поклонот, не се лутиш? ♥
Здраво, да ми предложите некаков поклон за дечко ми роденден му е за 2 дена, веќе незнам што да му купам од се му имам земено, дури некои по повеќе пати се повторувале како што е блуза, секако дека и овај роденден ќе се повтори, но сакам нешто да искомбинирам и убаво да е романтично баш да се изненадии..идеии..или некоја страна со патувања за викенд нешто да уплатам некој купон или нешто слично
Feminki na.decko mi.za 3 dena ke mu bide rodenden i polni 18. Sekoj saka.da.go.doceka.so.dusa 18tiot.. Mu kupiv ubav racen saat i novcanik.. No neznam sto.da.mu napisam .. Ve molam.za.pomos da mi pomognete ako.znaete.taka.nekoe referatce za.nego da.mj pratete.. Mene ic.ne.me biduva za takvi.raboti..ke bidam.mnogu blagodarna ako mi pomognete.. Falaa odnapred
Јас му имам многу подарувано, ќе набројам неколку па може да послужи и за вас... блузи,кошули,три-четврти пантолончиња,патики,кригла,сребрена белезика,привезок од хороскопскиот знак,боксерки, албум со наши слики,кулер,домашно кино,нишалка за во двор,купаќи,ќесе за пари, каиш,маска за телефон,машинка за бричење,катри за концерти,карикатура од нас,магнети за на фрижидер,цд со наши слики и во позадина песна,купони за масажа,нараквици и капа и многу изенадувања како пример кутија полна со чоколатчиња, шиени срциња со памук внатре, сендвичиња,ливчиња со романтични пораки,коцки со секс пози...и уште многуу работи што сега не ми текнува да ги набројам..
Здраво девојки ми треба вашата помош, наредната сабота мојот дечко полни 22 години и се двоумам во врска со поклонот, сакам тоа да биде нешто според неговата возраст несака да испадне нешто детско што би ми предложиле вие?
набројав неколку примери..во погорниот пост можеш да видиш, и ти најмногу го познаваш, па знаеш од прилика што сака, што ти спомнал дека сака,можеш да се пронајдеш во некој подарок што мислиш дека би му се допаднал
да мила ги прочитав доста интересни идеи но некои од нив веке му ги имам и јас подарено бидејќи секој божи ден еден на друг несто си подаруваме па сега одлучив да му купам кошула бидејки тој е машко со стил ижива во тие работи и плус мерси и сега му нарачав кожена нараквица но за нараквицата не сум баш сигурна дали би ја носел но нема да се налутам и да не ја носи сакав и еве ке му ја купам. што мислиш ти, ти се допаѓа подарокот?
да супер е,мислам дека ќе ја носи нараквицата посебно со кошулата ако одговата и ако е со стил мислам дека ќе му се допадне многу
Девојки ми треба помошЗа неколку дена на дечко ми му е роденден и воопшто не знам што да му купам или да планирам.Роденденот ќе го прави кај него дома,што значи ќе има негови другари и другарки.Тој има посебен карактер,пуши трева(не е наркоман или зависен) не сака гужви,мирен е и многу добар.Не знам што би го воодушевило а да не е нешто лигаво(мече,срце свеќи итн)Се подразбира дека нема да му купам мече или срце Некој предлог,идеи ?
Подготвив за дечко ми за годишнина рачна изработка + купив поклон И сега глупаво е некако со 2 работи, па дајте ми идеја што да биде третата работа?
Не знам дали му поминал роденденот со оглед на тоа што во петокот било за "неколку дена", но сепак би предложила нешто. Некое парче облека, на пример: кошула, маичка, панталони, пижами. А можеш и часовник или пак паричник.
Знам дека продаваат на тие штандовите за книги што се кога идеш од кај Холидеј Ин после паркинг накај Веро. Му иде спроти Вили одпрлика... Не знам како поинаку да ти објаснам... Околу 150 денари се, а може и поефтино
Девојки на дечко ми за 19ти род. Сакам да му купам 19 балони со хелиум и сакам балоните да ги ставам во кутија ама ми треба гоолема кутија помогнетњ ми каде да најдамтаква кутија или дајте некоја слична идеја