Годинава за роденден му купив шах, а првично планирав папагал. Ми рече дека немал услови подобро да не земам папагал тогаш. Сега знам дека има услови и сака папагал ама ми е глупо туку така да го купам, сепак животинче е сакам да се осигурам дека сериозно има простор и сите убајни и дека уште сака многу. Сега годишнина ни е следниот месец и еве некој предлог како да го прашам без да сети дека ќе земам папагал дали сериозно сака и има услови? Знам дека има ама ми е шубе да купам на без прашано, а ако прашам ќе се уништи изненадувањето, па морам некако од околу.
https://www.facebook.com/albumcube/ незнам дали треба да прашам овде .. дали има некој порачано ваква коцка .. сакам на дечкоми да му подарам за роденден??
девојки на дечко ми му купив коцка како таа погоре е сега сакам да ја ставам во кутија и внатре милка срце нз дали да купам уште нешто или доволно е ?
Идеја за роденденски подарок за дечко ми? 27 години ќе прави, сака поелегантни работи, не е спортски тип. Само да не биде парфем.
Ako sakas da naracas kocka mozes da pises na stranata na faebook magic photo cube,tamu kockata e 700 a e so ist kvalitet i e spakuvana vo ukrasna kutija Na stranata na facebook magic photo cube e 700 denari,stavena vo ukrasna kuija racno izrabtena
Спреми му вечера романтична вино или некој пијалок една торта и напиши му 365 љубовни пораки т.е најди на нет и испечати ги и исечи ги завиткај ги и стави ги во кугла помала и ко ќе му ги даваш кажи му дека не само денес на твојот роденден јас сите желби ти ги посакувам 365 дена во годината или нешто слично... Мене ептен ми е романтично така и поубо отколку било каков поклон можиш и некој балон да украсиш во собата
Барам место во Битола за печатење на маици? Бев на единственото кое го знам и немаа црни маици со големината која ми треба, ќе им иделе следната недела а мене ми треба до крајот на оваа.
Женски ајде мала помош - поклон за роденден за швалерка ми (она е мажена, јас со девојка) да е нешто така поинтимно за нормално да нема последици зашто сепак е скришна врска
Викенд во некој лусузен хотел подалеку од градот од кај што сте. Еве на пример : Аурора спа ресторт во Берово, тоа моментално ми текна.