https://grouper.mk/deal/mashki-parichnik-1 Што мислите за ваков паричник ако некој има порачувано нешто за квалитетот каков е? Или кажете од каде да купам некој стварно квалитетен,во Дуки дасо има ли и какви се? Читав во Скопје на повеќе места дека имало квалитетни,но јас не сум од Скопје..
Му купив кошула и паричник,се мислам за уште нешто но незнам што. Па вака во паричникот сакам да ставам сликичка само се мислам дали од мене слика од матура или да ставам сликичка од нас двајцата,ваше мислење?
Вака значи ми треба помош Со дечкото не сме официјално заедно,но се гледаме веќе 4-5 месеци. За некое време му е роденден, се мислам што да купам? Иако не сме заедно сепак мислам мора нешто да се купи но не сакам да биде нешто премногу, но сепак да биде нешто..паа предлог?
Дечки карикатури каде изработуваат во Скопјево? И да не се скапи многу... Итно е само, за утре да носам. И за колку дена би била готова отприлика?
За една недела му е роденден на дечко ми.Му купив тегет кошула,тегет каиш.Ќе додадам чоколадо и писмо со честитка,ама мислам дека е малце...Да му купам паричник или некоја колекција плус?
Во котон во рамстор или ситимол, таму имам видено. Сме купувале повеќе работи од таму па ми изгледаат квалитетни.
Помагајте феминки, би сакала да му купам на дечкото интересна престилка да пишува Kiss the cook и исто да му купам чорапки со дедо мраз, помогнете плс
10 godini sme vo vrska taka da sve i svasta sum mu kupila. Vistinskiot poklon e patuvanje, ova e kako sporeden poklon, i ne e zezanje ziveeme zaedno i pretezno toj gotvi bidejki go saka toa.
Не верувам дека на машко би му било интересно таква престилка и чорапи со Дедо Мраз, убаво вика членката погоре, подобро размисли за нешто друго
Fala,ne mi treba sovet za covekot so kogo ziveam i koj znam kako dishe. Prasanjeto bese kade da najdam a ne sto da mu kupam.
Никаде не пиша дека бараш од КАДЕ да му купиш Испринтај си.. не верувам дека во МК носат такви тракатанци со "смешни" натписи..
Женски, како функционира кај нас тоа праќање подарок на адреса? По пошта или? Другар ми сака да испрати на едно девојче за роденден ама само на филмовите имам гледано. Помош
По пошта. Со адреса, место, поштенски број и пожелно е име затоа што е наменет лично за неа. Ќе и го достават дома. Може да се случи и да и остават картичка на врата, па со неа да оди во пошта и да си го земе.