Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Роденденски подарок за партнерот

Дискусија во 'Врски' започната од flower, 25 ноември 2009.

1. Visab

Visab Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2017
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    11
    Јас пак претходниот роденден што го имаше му подарив втор часовник, а летово ни е свадбата :inlove:

Одговорив и на друг коментар претходно, со мојот вереник веке поминавме толку време заедно што морав да ги повторам подароците па за последниот роденден му го купив вториот часовник, а летово правиме свадба. Нема врска ова според мене.
    А иначе првиот беше оригинал Лакоста па батериите му откача, му стави нови и ете, пак заедно

Последна измена од модератор: 11 декември 2017
  2. prinstongirl2

prinstongirl2 Популарен член

Се зачлени на:
    18 јуни 2013
    Пораки:
    1.854
    Допаѓања:
    1.642
    Здраво сакам да ве прашам за совет. значи на дечкото му е роденден сега на 22, па бидејќи не живееме во ист град и поради х причини не можам да појдам кај него и да го изненадам сакам нешто да направам да смислам или да му направам нешто некое видео па да му го пратам или пак нешто да купам и да му пратам по карго, но сакам да е нес уникатно нешто на кое не можам да се сетам а знам дека постои нешто интересно незнам како да опишам стварно од шо ми е блокиран мозоков од мислење веќе не ми работи. Има 26 години и ќе полни 27. Ви благодарам однапред

3. BelieberYeahh

BelieberYeahh Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    1.448
    Допаѓања:
    2.208
    Можеби прашањево не е за тука, но оваа тема ми изгледаше како најсоодветна. Со еден дечко си пишуваме скоро месец и имаме излезено неколку пати и и двајцата знаеме дека ова ќе прерасне во нешто посериозно. Нему му е роденден на 2 Јануари и би сакала да му купам нешто, но немам идеја бидејќи не би сакала да биде нешто пренагласено туку да биде прикладно на ситуацијата.. Некој предлог?

4. ВикторијаГ

ВикторијаГ Нов член

Се зачлени на:
    18 јануари 2018
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Здраво сакам да ве прашам за совет...Дечкоми полни 16 год.За кратко му се ближи роденденот ,заедно сме 2 год...Сакам да купам златен приврзок буква(да ми каже некој колку пари од прилика би чинело?)Едно големо срце со натпис "Најдобар Дечко",и еден парфем...Па дали ми било доволно или е малку?Фала однапред :* :inlove:(ПОМООООШ:x:(:|)

Последна измена: 18 јануари 2018
  5. cresa-jagoda

cresa-jagoda Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јуни 2012
    Пораки:
    8.262
    Допаѓања:
    34.559
    А да не претера малку? :?:

На nensss, Ники. и Aquamarine93 им се допаѓа ова.
  6. Zaljubena26

Zaljubena26 Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2017
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    31.200
    Златото се наплаќа по грам, еден грам ти е триесетина евра па цената зависи од големината на привезокот.
    Секој одбира подарок според својата финансиска состојба, доволно е тој да биде одбран со љубов и внимание и да и прилега на личноста за која е наменет. Не придавај толку важност на неговата големина и вредност.

На ***nekoja***, ВикторијаГ и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  7. Belgin1

Belgin1 Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2017
    Пораки:
    847
    Допаѓања:
    8.358
    Zlatna bukva jas imam.vo forma na krugce I vnatre mojata bukva I ja plativ lani 460 denari

На ВикторијаГ му/ѝ се допаѓа ова.
  8. ВикторијаГ

ВикторијаГ Нов член

Се зачлени на:
    18 јануари 2018
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    ...Да баш така мислев со моја буква внатре спакувано во посебно кутиче внатре со порака едно срце " Најдобар дечко" и еден парфем се надевам дека ќе му се допадне...
    Фала #Belgin1 :l:

Па според мене не сакам да биде нешто посебно поголемо,а според тебе нз...:wasntme:

Последна измена од модератор: 19 јануари 2018
    На Belgin1 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Ти си го знаеш дечко ти, ама јас лично не би сакала да ми купи дечко ми буква негова да носам околу врат. Некако ми е глупаво, зошто би носела негова буква, како да ме обележал дека сум негова сопственост.

Имаш други идеи, можеш алка, саат да му купиш, не мора баш буква.. А знаеш дека со буквата треба да купи златно ланче за ја закачи на него, можеби нема? Можеби нема пари да дава за златно ланче? Идејава не ми се допаѓа баш, баш.

На cresa-jagoda и Dust им се допаѓа ова.
  10. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    2.517
    Допаѓања:
    27.795
    Ако мислеш дека ке му се допадне купи го.

11. Belgin1

Belgin1 Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2017
    Пораки:
    847
    Допаѓања:
    8.358
    @ВикторијаГ за две години ваљда сосема добро си го запознала дечко ти за да знаеш дали би му се допаднал или не подарокот.
    Ако буквата те фати 450 денари и срцето и парфемот се би дошло околу вкупно 1000 денари, според мене сосема доволно.

12. PiaMia

PiaMia Истакнат член

Се зачлени на:
    16 август 2015
    Пораки:
    183
    Допаѓања:
    626
    На дечко ми му е роденден следнава недела па се мислам да му земам новчаник. Некој предлог каде да купам поефтин до 500-600ден.? Во дуки дасо колку се отприлика?

Последна измена: 21 јануари 2018
  13. Cricket

Cricket Популарен член

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    1.074
    @ВикторијаГ ти си знаеш најдобро, ако има тој 16 години и ти си тука негде, подоцна ќе сфатиш за што ти зборуваме :nod:
    Ако си решила за златна буква, купи му. Баш добра идеја АМА ако е НЕГОВАТА буква. Зошто твојата? Мене ми испаѓа како да го присилуваш или нешто во смисла „ти купив подарок за мене“.
    Златна буква, парфем и тоа срцето воопшто не е малку. Секако, зависи и колкави ти се можностите, можеш за истиов подарок да поминеш и со 1.000 и со 10.000 денари. Вие си се знаете најдобро меѓу себе :)

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  14. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.463
    Допаѓања:
    165.681
    Што можам да искомбинирам со шише Морган за годишнина? :| За алкохолот сум се решила, ама некако ептен суво ми е како за годишнина само тоа. А шо друго веќе не знам, пробвам да се сетам шо му немам даено и некако не ми текнува. :') Се думав за книга која ја сака, ама не чита многу, особено во последно. Се думав за стрип или манга ама не знам каде можам да најдам Битолава, па ако знаете некаде ве молам насочете ме. Знам дека можно е да сака новчаник, ама новчаник немам купено ни за себе и немам идеја шо се смета за добар новчаник, поголем/ помал, со повеќе прегради или со повеќе места за картички? 8-|

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  15. IvanaJenner

IvanaJenner Истакнат член

Се зачлени на:
    12 ноември 2017
    Пораки:
    443
    Допаѓања:
    555
    Најважно од се е искреноста, почит, љубов и среќа. Џабе на некого поклони, ако не заслужува и ако не те сака искрено..

На cresa-jagoda, hermosa и lunchy им се допаѓа ова.
  16. lost123

lost123 Форумски идол

Се зачлени на:
    13 април 2017
    Пораки:
    2.805
    Допаѓања:
    57.513
    Зошто во една голема кутија, во Ск во Веро Џамбо јас земав тука има (за во Битола можеш да се распрашаш каде има )голем избор на големини и облици не го ставиш шишето кое си решила, внатре во него мали бајадера чоколадциња и можеш на убава хартија да напишеш некоја порака.

На theowndemon му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Borkicaa

Borkicaa Нов член

Се зачлени на:
    27 јуни 2018
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    7
    Zdravo Feminki, pocnav da se gledam so edno momce. nema ni mesec dena. ubavo e se za toj period. pa za nekoja den mu e rodenden, pa bi ve zamolila da mi dadete nekoi idei sto bi mozela da zemam. bi sakala da e toa nesto ednostavno no ubavo.

На Liddee му/ѝ се допаѓа ова.
  18. real madrid

real madrid Активен член

Се зачлени на:
    23 август 2016
    Пораки:
    54
    Допаѓања:
    66
    На дечко ми за 1 недела полни 18 год па нез што да му купам.Можете ли да ми помогнете

19. LadyR

LadyR Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2012
    Пораки:
    2.180
    Допаѓања:
    7.331
    Каде да најдам убав шах/табла во Скопје девојки? :)

20. Belgin1

Belgin1 Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2017
    Пораки:
    847
    Допаѓања:
    8.358
    Можеш да му земеш некоја убава блуза, колекција, парфем, саат.