1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Роденденски подарок за партнерот

Дискусија во 'Врски' започната од flower, 25 ноември 2009.

1. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    Роденденски подарок

Добар подарок за машко е и една флаша омилен пијалок (пример шток или виски). Во зависност од бојата на амбалажата една кутија чоколади од краш пример (има едни како во пластична топка се). И уште некоја ситница за да не бидат само 2 работи. Сето тоа со една лента споено и некој додаток. Во продавница за виткање на подароци за 150-200 денари ќе ти го финишираат топ. :D :D :D

2. S-i-m-o-n-a

S-i-m-o-n-a Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јуни 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    135
    Роденденски подарок

Уште 5 дена на дечко ми му е роденден... ПОмагајте шо да му купам... Ке му направам некоја торта во вид на срце .. Ама незнам шо да биде поклонот... Да ми предложите неш да не е мн скапо до 1000 ден ... Ств појма немам шо да му купам .. Ништо не ми паѓа на памет :$ ;( ;( ;(

3. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    181
    Подарок...

За неколку недели на дечко ми му е роденден...не сме долго време заедно и не сум баш ЕПТЕН сигурна што сака...тој е спортист и сака се што е поврзано со тоа...теретана,протеини и слично...а исто времено е доста опуштена и весела личност...што вие им подарувате на вашите партнери? некој предлог :D :inlove:

4. LilMissBossy

LilMissBossy Истакнат член

Се зачлени на:
    6 март 2010
    Пораки:
    517
    Допаѓања:
    203
    Роденденски подарок

Некоја торта со 50 јајца во неа,подобри протеини здравје :D
    Се шалам.Види во продавниците со додатна фитнес опрема,па земи му такво нешто не знам,на пример оние ракавици со исечени прсти за да не им се лизга шипката од бенџот :D Знам еден другар има и ептен му се драги :)
    А и немора да е нешто поврзано со спортот.Може некоја летна маичка во убави бои по кратки ракави. :) Некоја универзална работа што не ограничува многу.Се најдобро и убав помин. :)

На MalataNena и Aurelia-Aurita им се допаѓа ова.
  5. Aurelia-Aurita

Aurelia-Aurita Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2010
    Пораки:
    53
    Допаѓања:
    41
    Роденденски подарок

Девојки заедно сме 7 месеци, тој сега уште малку ќе полни 18 години, фудбалер е.. Ве исчитав но не најдов ништо соодветно :( .. Не сум спремна за изненадувања со торта, и затворен простор па ако се сетите на нешто што би можело да се купи ве молам пишете :*

6. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Роденденски подарок

Па купи му нешто од омилениот тим. Лето е, можеш крпа за на плажа.

На MalataNena и Aurelia-Aurita им се допаѓа ова.
  7. SimonaX

SimonaX Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2011
    Пораки:
    17
    Допаѓања:
    0
    Poklon za rodenden!

Ajde pomognete mi sto da mu kupam na decko mi za rodenden... odeme samo 8 meseca , fala odnapred :))

8. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Роденденски подарок

Јас лани му купив кошула од Калиопе која ја износи, омилена му е! :D
    Заедно со тоа му купив еден несесер (забележав дека му треба уште еден несесер) и во него ставив колекција од Нивеа (шампон, гел за туширање и пена за бричење) и нешто слатко му купив (не ми текнува што беше).

Годинава му купив боксерки сиви (неговата омилена боја), парфем Black XS (истотака омилен му е парфемов) и чоколадо.

Еве идеи кога сеуште не сте ги поминале сите подароци! :rofl:

9. karenin

karenin Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2010
    Пораки:
    1.426
    Допаѓања:
    2.172
    Роденденски подарок

Имам во план покрај поклонот и да го изненадам. Сакам да купам лулашка од оние за лежење што се. Да не знаете каде има за пристојна цена? И што мислите каде да ја ставам? Тој живее во зграда, нема резон таму. Идеја за некое место во природа во Скопје?

10. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.974
    Роденденски подарок

Абе како ќе му купуваш лулашка кога живее во зграда, жити се. :rofl: :rofl:

Дај види таму нешто, парфем, кошула, прашај го што му треба. Џабе поклонот вака. :x

На vrapce.b, kristii и crazylady им се допаѓа ова.
  11. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Роденденски подарок

На дечко ми му купив кошула која гледам дека често си ја носи, многу му се допадна. Исто така му купив и чоколадо и боксерки. Не сум многу оригинална кога станува збор за подароци, но барем знам дека тоа што му го купив си го носи и му користи. :)

12. zaljubena93

zaljubena93 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    9
    Некое ваш совет и мислење..? плсссс :$

Наскоро се ближи роденденот на мојот дечко, а јас појма немам што да му купам. Немам претстава што да изберам. Сакам поклонот да биди достоен, но сепак скромен.. Ама незнам штооо :^) .... Некое ваше мислење... Инаку, да ви биди од некаква помош, дечково ќе полни 19 години.. Има уште НЕполни две седмици а јас немам претстава ништоооо :( :$

13. CrAzYShAkA

CrAzYShAkA Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2010
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    65
    Роденденски подарок

jas na decko mu kupiv od toaa abc dole vo trgovski sto e bizuterijata maska alka za 500 den a isto mozes i tabaker da mu kupis ima na bit pazar najrazlicni od 100 den do 200 den se nadevam deka pomognav

На zaljubena93 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. zaljubena93

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    9
    Роденденски подарок

срцка не сум од скопје хееххехе... а иначе за табакер можи,добра ти беше идеата,страствен пушач е хехе .. ама само то не. се двоумам што да додам за да изгледа поклонов покомплетеен :)

15. zaljubena93

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    9
    Роденденски подарок

Знам за какви велиш јас.. Ама не се вкусни тие баш.. На тие што му е во различна боја фолијата не ми се вкисну воопшто. а Милка знаеш, милка си е милка, вкусни се :).... а можиш исто така наместо такви срценца да му земиш две сникерс и по едно пувче на сникерсов ии петка.ем вкусни се :)

16. zaljubena93

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    9
    Роденденски подарок

Јас мислам дека одлучив..
    Ќе му земам една табакера, ќе му ја наполнам со цигарчиња(само ај предложете ми кои цигари, појаки, во смисла по Ин), потоа, едно шишенце некоја врска на алкохол(пример коњак,бидејќи шток водка мастика има дома, си ги чува за нови шишенцава,како украс) и на сето ова ќе додам честитче и некоја порака ќе напишам. Овај поклон ќе му го оставам дома на кревет и кога ќе се врати од работи (3та смена ќе биди) да го забележи.. А утрото ќе појдам кај него, ќе го изненадам со колач во вид на срце со 19свеќи или свеќи каде што пишува I LOVE YOU или HAPPY BIRTHDAY.
    Мислам дека добро ќе испадни сето ова :) Па ќе ви кажам како сум поминала ;) :*

17. CrAzYShAkA

CrAzYShAkA Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2010
    Пораки:
    86
    Допаѓања:
    65
    Роденденски подарок

супер ти е идејата па ке чекаме да пишеш како си поминалаа позз

18. zaljubena93

Се зачлени на:
    3 мај 2011
    Пораки:
    56
    Допаѓања:
    9
    Роденденски подарок

важии срце.. ќе ве исвестам секакооо. само што не мислев дека олку рано ќе ми текни се.. и сега ме копка нешто да му поткажам хахаааахаххаахах ама се надевам дека нема ништо да изустам :)

19. cinderella5

cinderella5 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    895
    Допаѓања:
    3.018
    Роденденски подарок

девојки некој предлог за роденденски подарок? 20 години ќе полни...

20. MonnaSi

MonnaSi Популарен член

Се зачлени на:
    23 април 2011
    Пораки:
    469
    Допаѓања:
    536
    Роденденски подарок

Мојот дечко ( незнам дали може да кажам дека ми е дечко :wasntme: ) ама му купив две свеќички како срце и книга и цртеж каде јас го нацртав . Ако не му се свиѓа книгата може да запали свеќи и да ја изгоре , а после на цртежот да се види кој коњ е :lol:
    хахаха се зезам :inlove: