Роденденски подарок Добар подарок за машко е и една флаша омилен пијалок (пример шток или виски). Во зависност од бојата на амбалажата една кутија чоколади од краш пример (има едни како во пластична топка се). И уште некоја ситница за да не бидат само 2 работи. Сето тоа со една лента споено и некој додаток. Во продавница за виткање на подароци за 150-200 денари ќе ти го финишираат топ.
Роденденски подарок Уште 5 дена на дечко ми му е роденден... ПОмагајте шо да му купам... Ке му направам некоја торта во вид на срце .. Ама незнам шо да биде поклонот... Да ми предложите неш да не е мн скапо до 1000 ден ... Ств појма немам шо да му купам .. Ништо не ми паѓа на памет
Подарок... За неколку недели на дечко ми му е роденден...не сме долго време заедно и не сум баш ЕПТЕН сигурна што сака...тој е спортист и сака се што е поврзано со тоа...теретана,протеини и слично...а исто времено е доста опуштена и весела личност...што вие им подарувате на вашите партнери? некој предлог
Роденденски подарок Некоја торта со 50 јајца во неа,подобри протеини здравје Се шалам.Види во продавниците со додатна фитнес опрема,па земи му такво нешто не знам,на пример оние ракавици со исечени прсти за да не им се лизга шипката од бенџот Знам еден другар има и ептен му се драги А и немора да е нешто поврзано со спортот.Може некоја летна маичка во убави бои по кратки ракави. Некоја универзална работа што не ограничува многу.Се најдобро и убав помин.
Роденденски подарок Девојки заедно сме 7 месеци, тој сега уште малку ќе полни 18 години, фудбалер е.. Ве исчитав но не најдов ништо соодветно .. Не сум спремна за изненадувања со торта, и затворен простор па ако се сетите на нешто што би можело да се купи ве молам пишете
Poklon za rodenden! Ajde pomognete mi sto da mu kupam na decko mi za rodenden... odeme samo 8 meseca , fala odnapred )
Роденденски подарок Јас лани му купив кошула од Калиопе која ја износи, омилена му е! Заедно со тоа му купив еден несесер (забележав дека му треба уште еден несесер) и во него ставив колекција од Нивеа (шампон, гел за туширање и пена за бричење) и нешто слатко му купив (не ми текнува што беше). Годинава му купив боксерки сиви (неговата омилена боја), парфем Black XS (истотака омилен му е парфемов) и чоколадо. Еве идеи кога сеуште не сте ги поминале сите подароци!
Роденденски подарок Имам во план покрај поклонот и да го изненадам. Сакам да купам лулашка од оние за лежење што се. Да не знаете каде има за пристојна цена? И што мислите каде да ја ставам? Тој живее во зграда, нема резон таму. Идеја за некое место во природа во Скопје?
Роденденски подарок Абе како ќе му купуваш лулашка кога живее во зграда, жити се. Дај види таму нешто, парфем, кошула, прашај го што му треба. Џабе поклонот вака.
Роденденски подарок На дечко ми му купив кошула која гледам дека често си ја носи, многу му се допадна. Исто така му купив и чоколадо и боксерки. Не сум многу оригинална кога станува збор за подароци, но барем знам дека тоа што му го купив си го носи и му користи.
Некое ваш совет и мислење..? плсссс Наскоро се ближи роденденот на мојот дечко, а јас појма немам што да му купам. Немам претстава што да изберам. Сакам поклонот да биди достоен, но сепак скромен.. Ама незнам штооо .... Некое ваше мислење... Инаку, да ви биди од некаква помош, дечково ќе полни 19 години.. Има уште НЕполни две седмици а јас немам претстава ништоооо
Роденденски подарок jas na decko mu kupiv od toaa abc dole vo trgovski sto e bizuterijata maska alka za 500 den a isto mozes i tabaker da mu kupis ima na bit pazar najrazlicni od 100 den do 200 den se nadevam deka pomognav
Роденденски подарок срцка не сум од скопје хееххехе... а иначе за табакер можи,добра ти беше идеата,страствен пушач е хехе .. ама само то не. се двоумам што да додам за да изгледа поклонов покомплетеен
Роденденски подарок Знам за какви велиш јас.. Ама не се вкусни тие баш.. На тие што му е во различна боја фолијата не ми се вкисну воопшто. а Милка знаеш, милка си е милка, вкусни се .... а можиш исто така наместо такви срценца да му земиш две сникерс и по едно пувче на сникерсов ии петка.ем вкусни се
Роденденски подарок Јас мислам дека одлучив.. Ќе му земам една табакера, ќе му ја наполнам со цигарчиња(само ај предложете ми кои цигари, појаки, во смисла по Ин), потоа, едно шишенце некоја врска на алкохол(пример коњак,бидејќи шток водка мастика има дома, си ги чува за нови шишенцава,како украс) и на сето ова ќе додам честитче и некоја порака ќе напишам. Овај поклон ќе му го оставам дома на кревет и кога ќе се врати од работи (3та смена ќе биди) да го забележи.. А утрото ќе појдам кај него, ќе го изненадам со колач во вид на срце со 19свеќи или свеќи каде што пишува I LOVE YOU или HAPPY BIRTHDAY. Мислам дека добро ќе испадни сето ова Па ќе ви кажам како сум поминала
Роденденски подарок важии срце.. ќе ве исвестам секакооо. само што не мислев дека олку рано ќе ми текни се.. и сега ме копка нешто да му поткажам хахаааахаххаахах ама се надевам дека нема ништо да изустам
Роденденски подарок Мојот дечко ( незнам дали може да кажам дека ми е дечко ) ама му купив две свеќички како срце и книга и цртеж каде јас го нацртав . Ако не му се свиѓа книгата може да запали свеќи и да ја изгоре , а после на цртежот да се види кој коњ е хахаха се зезам