дечки ми треба хитно помош, дечко ми иде во странство да живее, и не знам што да му купам, зашто сакам тоа да е нешто што ќе го потсетува на мене и што ќе го има засекогаш, ништо не ми доаѓа на памет, давајте идеи... HEEEELP
Купи уште еден билет (авионски, автобуски) за тебе и како поклон приреди му изненадување и појди со него, доколку си во можност.
Тогаш би ти препорачал за изгравираш нешто на привезок со вашите иницијали, да му купиш привезок со на него ваша заедничка слика или да водите љубов како никогаш до сега, незаборавно да биде. Друго не знам.
Какви генијални идеи имаш ,свака част! Привезок бе! Изгравиран со иницијали и слики @tea20 можеби часовник, каиш, новчаник некој убав
Наскоро му е роденден на дечко ми, па размислувам што да му подарам. Случајно видов на инстаграм слики од интересни машки белегзии, но незнам каде можам да најдам такви во Мк. Дали знаете каде да најдам нешто во овој стил, или да ми предложите некоја друга интересна белегзија што би можела да ја најдам тука??
На дечко ми му се ближи роденден, па ако може да ми дадете некоја идеа за со писменца нешто слично како на @Amellie13
https://forum.femina.mk/threads/Феминско-младинско-ќоше.25616/page-1959#post-4711622 Тука пишував баш, може да погледнеш. На pinterest има супер идеи, може да најдеш ептен јаки работи. Можеш да му купиш чоколадца, писменца (по твој избор ќе си ги направиш) и во една убава кутија да ги спакуваш. Мене дечко ми во тегличка ми направи писменца, сега ќе пуштам слика тука, да ја најдам само.
Фала ти многу, ама ова со писменцава му го имам направено, и сега сакам нешто како со фрази и то да е измешано со чоколадциња. Мислам ќе ме разбериш
Да, затоа ќе ти дадам сега идеја. Вака во тегличка, мини писменца и чоколадца. И ја имав ваква идеја ама не успеав да ја искористам, дечко ми ме претрка, па бар некој нека ја искористи.
Внатре во овие има чоколатца? И фактички текстот го пишуваш на портокаловата хартија? Или? Дај и јас на мојот да му направам нешто вакво. Он е баш ко 'децата' Ќе се радува
Конкретно во мојава тегличка немаше чоколадца, имав бомбоњера ама посебно купена ама може да купиш поголема тегличка и да ставиш и чоколадца и писменца. Претерал мојов со ливчиња, па после место немало, е немало.
Ее баш вака нешто се размислував. Баш ќе пробам. Јас за три месеци кога правевме му го напрајв ова, и во киндер јајцата место играчките, ги отварав и редев писменца. Па еве ти идеја да го претицаш ти него хахаха.
Оу, изгледа одлично за Валентајн. Тенкју, ќе пробам да напраам нешо вакво иако не сум баш умешна, сигурно не срце, коцка ќе ми испадне ко шо не сум art по вакви работи.
Ааа не мора чоколадца Значи пишувам на ливчиња, ги моткам и ставам машничка. Па после во тегла, нели? Ејјј ќе му направам вакво за НГ во голема тегла. Најдолу ќе му ставам малечко шишенце виски( оние од 100мл) што се Браво бе Дримке