Хахахха верви и јас не сум, ама успеав. Срцето го напрајв од стиропор исеков, после го покрив со хартија за украсување и најтешкиот дел, лепењето на киндерот со силикон, и после ги врзвиш само и тадамммм готово е хахахаха.
Во средно една правеше од клас вакви. И јас имав ваква идеја ама некако не ми е нешто, сите идеи за идни поклони ќе ги истрошам после... Еве што може да ставиш: Во taste: чоколадца. Во smell: парфем. Во sound: ЦД со ваши омилени песни (баш дека е oldschool е интересно) или пак слушалки. Во touch: можеш ракавици, капа (таман е зима, не е скапо ова, а ако носи тоа е погодок), ако не пижами, боксерици (ако сакаш уште посекси нешто ), каиш, новчаник може, приврзок... Во sight: цртеж, писмо, видео игра ако е по тоа, карти за филм за да гледате заедно Има многу идеи, на нет јас се инспирирам ептен
Дали знаете негде во скопје да прават машки белегзии по сопствен избор, односно ми треба само на белегзијата да има две букви, не е битен материјалот на белегзијата. Фала
Decko mi e vo stranstvo vekje 10 meseci za edna nedela ke ide.. Ke bidi kratko tuka pa pak zaminuva. Sakam da mu zemam nekoe poklonce znak na vnimanie neshto malo megutoa interesno.. Ne sakam alista casovnici novcanici parfemi..nesto drugo predlozete ?
Привезоците во златара да ги нарачаш, на пр Јетко силвер ( ги имаш на инстаграм), навлака за перница каде што принтаат маички, рамките кај странициве за изработка на подароци или сама да си ги направиш.
Дечко ми има роденден наскоро, Сакам да му купам шал од кашмир, се мислам меѓу сив и црн. Би купиле ли црн шал на партнерот , би носеле ли скроз црн шал?
Јас на мојот дечко не му купив ништо за роденден. Знам можеби е чудно но јас сум личност што ако не сакам и немам желба не ти купувам и крај. Еве сега имам идеја да му купам нешто еден месец покасно. Можеби е лошо но на побитни личности така а тие што не ми се битни не ми е ни гајле што ќе им купам.
Што можам да му купам со оглед на тоа што моловите се затворени? Ако знае некој интернет страница за нарачки за машка облека нека пише. Ви благодарам