Zdravo na site!Za 4 dena mu e rodenden na deckomi no nemam nikakva idea so bi mozela da mu kupam,sakav da ja ukrasam sobata so baloni i so nekoi drugi takvi raboti ama sakam i nesto da mu kupam so bi go nosel.Mu imam kupeno bluza,belegzija(no skinata mu e sega),novcanik,kais a saat ne nosii,pa ako moze pomos da mi kazete so mozam da mu kupam. P.s Ne e pusac i ne pie
Заедно сме помалку од еден месец и уште не е баш официјално, па поради тоа не знам што би можела да му подарам. Не знам дали е добра идеја да се договорам со мајка му да направиме торта или па сама да му направам некое благо и да спремам романтична вечера?
Персонализирани чоколади е идеално за толку кратко време. Торта и договор со мајка му е премногу според мене.
И јас мислам најубаво да направиш ти сама некое благо или да купиш за со свеќички, и можеш како што кажа @buba4e89 персонализирани чоколади или нешто слично, зависи кога му е роденденот. Има многу страни кои прават интересни работи и доставуваат за неколку дена.
Јас на мојот му викам: - Јас мал поклон ли ти сум? Ќе си купам за себе долна облека и ете, поубав поклон, здравје Или евентуално го изненадувам со 2 вечери во хотел.
Феминки, од тука можете да нарачате уникатен подарок, има интересни идеи ја за декорација на домот си земав,добар квалитет денес ми стигна https://www.instagram.com/deseido.mk/, ги изработуваат многу по професионално од другите вакви странички, плус се уникатно замотани ептен предобро. Поздравче <3
Zdravo idea da mi dadete za ime sto da podaramm i dali znae nekoj kako da napravam I bukvata i odokolu so blagi nekako
Zdravo dali znaete kade mozam da najdam vaka samo bukva bez cvekjinata mi treba za da dekoriram so cokoladi