И дм ќе дипломира следна година и баш си мислев што би му земала така ко план. Ајде женски пишувајте идеи. Вака лично јас на мисла имам идеја за некој убав часовник квалитетен да му земам и уште нешто ко на пример убав пијалок и бомбоњера и би ги спакувала така убаво да личат ко шо сум глеала на слики имам некоја замисла. Немам некоја друга идеја. Евентуално и копчиња за кошула ми се допаѓаше ама па не носи многу кошули мојов.
И јас се мислам што да му купам на дечко ми за роденден, 22 години полни наредната недела а мојата првична идеја нема да ја биде бидејќи финансиски ми е многу.... За со помалку буџет до кај 2000 не знам што да купам.
Охо ја и со под 1000ден сум проаѓала за поклони. Не мора да е скапо за да е убаво. Едно Рафаело земи, нешто од Дуки Дасо, новчаник, каиш или некоја блуза у New Yorker имаш и евтини и убави, а можеш и парфем оние str8 се убави и многу мажи ги користат + направи нешто сама, напиши некоја порака и ете ти.
Девојки, на дечко ми му е роденден за 1 недела... Глупо ли е за роденден да му купам скара (некоја поквалитетна тие новите шо се со капак, со такви дрвени за оставање)?? Бидејќи нема скара, а многу сака... Или да му земам нешто од облека??
Ако во последно време спомнал нешто што сака да си купи, може да му ја исполниш таа желба. Може и да одиш на сигурно, па да му купиш нешто од ,,стандардните'' подароци: облека, парфем итн. Секако, ти најдобро го познаваш... Ако сакаш нешто покреативно, можеш и сама да изработиш нешто.
Паричник, портрет карикатура, часовник, долен веш по можност супермен и слично, изгравиран привезок со иницијали или нешто друго, алка, златно ланче, јакна, кошула...
Новчаник, ранец, ташна. Нешто што ќе го користи. Накит. Можеш ранец и внатре козметика бију, мече, новчаник, чоколади.
Во фиоре (накит) ,Zia (накит) марабела, парфоа, дуки дасо. Ташни, накит, марами. Еден куп работи за женски.