Ракавици, убав дебел зимски шал, беретка, брош. Ако сте поопуштени можи и комплетче долна облека. А да, ако е фан на некој бенд или пејач, можиш албум. Книга ми е убав поклон ако чита, може и стручна литература. Што и да е, спаковано во Новогодишно пакетче. Си кажав јас шо сакам
Ако си од Скопје во Калиопе има убави, во Сара фешн има и не се скапи, Дуки Дасо, АБ бижутерија во ГТЦ.
До таа цена има убав сребрен накит, ако си носи девојчето. Пижами од сара фешн, ваикики.. Книги ако чита. Парфеми има убави и трајни, на Белина се околу 900 денари. Плус на сето ова можеш и едно букетче, ако е љубител на цвеќиња.
Јас би купила кошула. Сигурно и бројот му го знаеш и вкусот. Во Ваикики има по пристапни цени, а се квалитетни.
Маска со филтер, шал од омилениот фудбалски клуб, ракавици, чизми, алка од Пандора, новчаник, футрола за телефонот, изгравиран привезок со иницијали, блуза, фармерки, каиш, книга...
На дм му е роденден наскоро и се мислев да му купам книга, ама книгата што ја сака е дел од серијал. Ако го купам само првиот дел, некако како да го обврзувам сам да си ги докупи останатите . А знам дека има ептен голем мерак за книгиве, само скапо ми е сите одеднаш да ги купам. Што мислите, дали е во ред да се купи само еден дел?