Да. Купи му го првиот дел од серијалот, таман ако му се допадне ќе си ги докупи другите. Подобро така, да не го купиш цел серијал а да не му се допаѓа па за џабе да е.
Зошто да не, таман за друг повод ќе докупиш друг дел. Не се обврзувај да купуваш се од еднаш, ако не си во можност за истото. Битно е дека си ја испочитувала желбата.
Зошто да не. Па студентка си, колку имаш толку. Битно е дека го сака тоа и ќе му се допадна, плус си вложила труд. Некогаш беспотребно си ставаме грижи, сигурна сум дека нема да мисли така туку ќе му биде мило што си му купила тоа што сака и си се сетила.
Секако дека е во ред баш ќе го израдуваш па доколку нема да си ги купи другите ќе знаеш следен подарок што
На дечко ми уште малку му е именден. Размислував за подарок но немам никаква идеја. Не сакам да биде класично со пијалок и благо и толку бидејќи не е ни тој таков тип, ама други идеи немам. Предлози?
Со дечкото одиме веќе 5 години. До сега се што ми текнало сум купила. Дали може да ми дадете некој убав предлог за поклон за денот на вљубените?
Ајде женски предлог, што да му купам за роденден, се што ми текнало па се има Нешто што има достава до дома.. Само не кутии со чоколадца и пораки, сме ја поминале таа фаза
Ако си за функционален подарок - патики, тренерки, пижами, бањарка и нешто за нега, часовник. Ако си за романтики - портрет.
Здраво девојки ми треба помош од вас,на дечко ми со кој сме заедно 2ипол години му е роденден наредна недела па ми треба помош и за подарок и за изненадување.Веке му имам изнакупено доста работи(паричник,каиш,кошули,мајци..)сега сакам и секси да го изненадам и некое поклонче шо не е кој знае колку скапо да му купам. Било каков предлог е добредојден.
Има на Инстаграм сaјт каде што изработуваат персонализирана буква за специјални пригоди,полнета со цвеќе или чоколадо.Страната се вика dilinedecorations.mk
Девојки ве молам за помош, што според вас е подобро да му подарам на дечко ми? Торта чоколадно изненадување, портрет во рамка или слично? Или пак да му кажам да си одбере облека нешто, бидејки така нема да му погодам? Ви благодарам