Роденденски подарок Девојки во октомври му е роденден на дечко ми .Полни 18 години.Значи не глеа фудбал,книги и парфеми,мечиња и блузи ми е некако...како на другар да му купувам подарок.А сакам да биде посебно.Можда некое изненадување ама она баш изненадување...значи оние идеи торта свеќи...тоа е се океј ама глупо е само тоа да се купи...Па незнам...идеи?
Роденденски подарок Незнам ама ова видео мислам ќе ти помогне: http://www.howcast.com/videos/117938-Ho ... or-Someone Еве и ова: http://www.howcast.com/videos/418153-Ho ... -Boyfriend Се надевам ќе добиеш од овие видеа некоја идеа Едит:Еве и како да го спакуваш односно украсиш поклонот сама ако сакаш: http://www.howcast.com/videos/70828-How ... Creatively
Роденденски подарок Ако доаѓа кај тебе дома направи ми изненадување со свеќи некој балон и честити му го роденденот не е се во поклонот!
Роденденски подарок Фала девојки но...не ме свативте...сакам нешто онака...знаете да го изненадам.Буквално од памет да се извади но да иам и поклон нешто убаво...значи незнам стварно....Не е работата до поклонот но јас стварно го ценам трудот и ...незнам...Сакам онака воопшто да не очекува нешто од мене иии нешто БУМ хаха да биде вистинско ИЗНЕНАДУВАЊЕ И незнам...ајде веројатно до октомври ќе смислам :/
Роденденски подарок Ejj lugjeee kje ve molam pomosh..! na dechko mi denes mu e rodenden ama e mnogu napalen.. ushte ne sme se videle i neznam kako da mu go chestitam rodendenot nesakam toa da bide obichno kako na primer mache da si mi zhiv i strav da ti se mnozhat godinite itn itn.. sakam da e neshto poishe da go zapali D aj ve molam pomagajte imam ushte rechisi 15 min [mod-kirilica:bowfltpj][/mod-kirilica:bowfltpj]
Поклон за роденден Ај ве молам некој предлог за поклон.утре му е роденден на дечко ми и не знам што да му купам. фала однапред
Роденденски подарок Епа ти си го знаеш највеќе, што сака итн.. според мене можеш да му купиш парфем, или некоја кошула, маичка и така има во теранова попуст
Роденденски подарок За овој роденден на дечко ми му купив маица. Е сега, за да не биде само тоа, можеби ќе земам и некоја колекција, или пак црвено вино, чоколадо и толку
Роденденски подарок Моето сонце, ОБОЖАВА палачинки, и многу сака да има онаква плотна за палачинки, порано ми збореше како ја имало во нептун некој негов другар си купил, па сакам со тоа да го изненадам за роденден... Да не знаете, да сте виделе негде и колку пари е? Вистина не ми текнува што друго би му купила, еден месец по роденденот му е дипломска, ај за тоа имам смислено, ама за ова... Тој е виолинист, и стварно незнам што би му купила нешто друго... Ако имате и друга идеа, просветлете ме... П.С. плус ќе нарачам торта и ќе ја оставам во ресторанот кај што ќе седиме претходно и во текот на вечерта ќе му излезам со запалени свекички.. Имам идеа и за тоа.. Само подароков ме кочи
Роденденски подарок за мене убав подарок е слика од вас двајца, убаво направена, во убава рамка... ќе му стои во соба и секојдневно ќе ја гледа. ако е парфем или нешто слично, ќе се истроши и толку, ова останува...
Роденденски подарок За годишнината ни, пред 3 месеци му направив сложувалка од наша слика, е сеа не иде слика, плус мене роденден, ми е нешто лично за него да купам, е сега, сакам и торта со наша слика, да не знае некој каде прват, евтини, вкусни и со слика? И да, предлог како да му излезам со тортата а да бидеме кај него?
Роденденски подарок najvkusni torti pravat vo Kuvertira..toa ti e vo Butel,no imaat dostava..pravat sekakvi torti..ako si zainteresirana povekje,kje ti pratam lp
Роденденски подарок Значи на дечкоми му се ближи роденденот и стварно незнам што да му купам. Што не си имаме подарувано. Мечиња, часовници, шал, парфеми, накит, слики, привезоци. Мислев во некоја голема кутија, да ставам 2. 3 помали и во најмалечакта, да биде полна со кондоми, и внатре да има едно писменце. Но што друго би одело со ова ?
Роденденски подарок Преубави торти со слика прават и во Шарлота. Стварно се многу вкусни, до сега немале утка. Не знам каде точно им се наоѓа слаткарата (мислам дека негде кај Маџари) ама вршат и достава, а ги има и во Супер Тинексот во Аеродром кај Американ Колеџ.
Роденденски подарок ИДЕА ЕДНА ЈАС ЕДНАШ ЈА ИСКОРИСТИВ Е НЕКОЈ ДРЖАЧ ЗА ВИНО И УБАВО ВИНО ВНАТРЕ ИЛИ ПАК ОД ОНИЕ КУТИИНЕ ЗА ВИНО НЕ СЕ СКАПИА СЕПАК И ВИНОТО ДА СЕ ИСПИЕ КУТИЈАТА ИЛИ ДРЗАЧОТ ОСТАНУВА ГИ ИМА ВО МАРКЕТИТЕ ИЛИ ВО ПРОДАВНИЦИНЕ СТО СЕ ЗА ПОДАРОЦИ КАЈ ШТО ИМА ЧАШИ ТАКВИ РАБОТИ .ЕДНАШ ЗА ВАЛЕНТАЈН МУ КУПИВ СВЕКА ОКОЛУ ПОЛА МЕТАР БЕШЕ ВО ЧАША СУПЕР СПАКУВАНА НЕ БЕШЕ БАШ ЕВТИНА И ПОСЛЕ МИ ДОЈДЕ ИДЕА ШТО АКО СО НЕА НЕКОГАС РАСКИНЕМЕ И СИ ПРАВИ СО ДРУГА РОМАНТИКА ...ХАХАХ .... МАЛА ШАЛА .....ПОЗЗЗ
Роденденски подарок Случајно некако да не ви паѓа на памет некој подарок што би имал допирна точка со филмот Гладијатор? Мојон едноставно го обожава, па ако може нешто да се изнајде?
Роденденски подарок Јас мислев да му подарам кутија за часовници, некоја по интересна така, фетиш му се часовниците Или пак, новчаник и прасенце (или каиш) Или пак, ташна за лаптоп-от од Nikе, ваква некоја