Велат кога ќе престане да работи саатот, тогаш и врската ќе прекинела. Ама јас мислам дека членката не треба да верува во такви работи и нека му купи часовник, ако дечкото сака часовници.
Аиии не сум знаела за ова суеверие Што знам мене ми се свиѓа часовник за подарок за човек што носи. Пример маж ми не носи и никогаш не сум ни помислила да му купам
Ми треба помош! Имам подарик во глава за дечко ми но не знам други продавници како Гоблин. Дали знае некој?
Predlog za prv rodenden? Saka da igra tennis, onaka e labav iskuliran tip. Pusi cigari. Muzikalen e vo normalni granici, odi teretana(sega se setiv mi rece ednas deka mu pukat racete od so ne si ima kupeno rakavici) Ne jadi blago, ama taka znae da se napie.
Што да земам за роденден на партнерката? Неколку месеци сме заедно. Сака да се дотерува, шминка, носи накит, но не знам за 5 месеци врска до која цена и што би било доволно да се земе. Да не биде и премногу за кратко време, да не биде и премалку.
Пандора мене ми е ту мач за 5 месеци врска, јас би зела од Фиоре, навистина пристапни цени и убав накит - и елегантен и секојдневен.
Накитот е добра идеја, не Пандора. Ташна. Некоја блуза/кошула летна. Паричник пример и кармин. Не знам колкави сте, сепак за поклон повеќе од 1000 не би дала и не би прифатила поскапо, посебно не за роденден и познавање 5 месеци. Зависи од чоекот сепак.
Што да купам за дипломска на дечкото? Заедно сме скоро 6 години, нема што му немам купено за ова време, без идеја сум.