Некој убав часовник или копчиња за кошула, кожен новчаник, алкохолен пијалок и бомбоњера е добар поклон за дипломска. Ако сакаш малце повеќе можеш да порачаш персонализиран подарок да ти направат од овие страниве онлајн што се со пијалок и благо, плус подарок на пример еве часовник да ти спакуваат како во кутии што ги прават и да пишува среќна дипломска.
Може часовник, убава идеја. Му имам купено пред 3 години за годишнина, си го износи, сака часовници. Ќе земам само поразличен модел сега, нека си ги менува. До која цена би било добро да е часовникот, што мислите?
Тоа е веќе прашање на буџет со кој располагаш. За некого е добро 3000, за некого 13000... Битно е да биде по негов вкус, не се оптеретувај со пари
Девојки може некој да ми даде идеја што да купам за најдобра другарка отвори салон каде што ќе шминка
Купи некој украс што добро ќе и се вклопи во амбиентот таму, можеби некоја вазна, некое убаво салонско цвеќе, или пак некоја убава слика, имаш многу избор, оди во Вицко сигурно ќе најдеш нешто..
Здраво, на дечко ми му е роденден за недела дена и немам идеа што да му купам, дали може знаете нешто по уникатно на што едно машко ќе се израдува
Здраво на сите. 1. Дали може совет и предлог за роденденски подарок за партнерот? Да биде до 2500-3000 денари максимум. (Не е спортски тип, ниту гејмер, поклонот сакам да биде нешто што ќе го користи или носи. Вечера не бидејќи и онака излегуваме често, а за патување моментално не може поради работни обврски. Исто така сака историски книги, но до сега многу пати без причина сум му поклонила такви.) 2. Дали е вистина дека не треба да се подарува рачен часовник на партнер во брак или врска?
Ако е деловен тип може актовка, торба за лаптоп, квалитетен каиш, кошула.. Ако сака историја, можеби би сакал и некои историски друштвени игри. Може да искомбинираш игра и плус некое парче облека. Секако дека може и часовник, тоа дека не се поклонува е само суеверие.
Девојки, што да подарам за роденден на партнерот, не би сакала да е нешто вообичаено, затоа што првпат ќе му подарувам подарок за роденден.
Спортски тип е, спортува и прати спорт. По технологијата е, во слободно време програмира. Сака прошетки во природа, на планина. Сака убаво да се облекува, урбано.