Здравоо се ближи роденденотна мојот дечко,сепак сме 5 месеци во врска.Што би можела да му купам? По професија е фудбалер
Дрес од омилен клуб или играч,карта за некој натпревар ,или сосема различно нешто ,вечера па да одите на кино или на концерт на неговиот омилен бенд ,милион идеи има само да е нешто што ќе ве исполнува и двајцата
Ништо немам подарено на мајките на дечковци во ниедна врска. Не гледам потреба од тоа освен ако не сте верени и ептен да сте веќе фамилијарно блиски.
Паричник, ташна, книга, обетки, марама, пижами... Каква врска има тоа дали се верени? Може сеуште не се ама се подолго време заедно и се доволно блиски.
Не знам, чудно ми дојде, пред некое време како да те прочитав дека сте 1 месец, затоа се зачудив од каде поклон за мајка во толку кратка врска.
Не е за роденден, ама не знаев кај да прашам. Девојки дали мислите дека е добра идеја на партнерот да му подарам лампиони со наши имиња?
Искрено, јас поќе сум за не. Да не генерализирам ама не знам маж колку воопшто му е гајле за лампиони. А второ, ако живее со неговите и китат елка среде соба, дали ќе ги стави е прашање. Ако веќе сакаш лампион, можи да е подобро со некој збор/лик од филм, музика, хоби. Општо не сум фан на персонализирани поклони од двајцата шо би биле центар на внимание во собата. Мое мислење, можи грешам, да видиме другите шо мислат. Извини ако ти расипав ќеф.
Исто мислам. Секогаш гледам нешто покорисно што ќе му користи повеќе да му земам, не гледам да е толку уникатно и персонализирано. Исто и тој, сум му рекла дека нема потреба да се мачи толку за такви подароци кога и нешто што користам секојдневно и онака и не е толку уникатно исто ќе ми се допадне и може повеќе примена ќе му најдам него со имиња, гравирано, не знам што. И тргнувам и од себе плус, лично не сакам такви подароци, незгодно ми е некако дома пред сите да ми стојат. Или не мора да е само за дома, на пример накит со наши имиња, букви, некако не е мој стил. Повеќе сакам нешто класично.
Јас мислам дека е cute идејата Но не мора со вашите имиња поради причините што ги набројаа Агли и Дрим, туку може со лампиони во форма на лимон, или нацртани лимончиња... баш интересна приказна имате при запознавањето, прочитав пред некој ден
Девојки да не знаете каде може да нарачам вакво нешто? Привезок за клучеви е но во филм за старине апарати и наши сликички да има на филмот испечатени. Да не сте виделе дали некој кај нас изработува?
Хелп идеја за подарок на дечко ми, спортува и од зимски и од летни спортови. Мислев нешто такво некоја даска за бордање ама тоа е доста скапо, некоја друга идеја..?
Друго нешто што му треба освен даска? Можеби костим, опрема. Или можеш некоја книга за спорт или сувенир.
Здраво, можеби не спаѓа ова тука, ама сакам да му купам на дечко ми за Нова Година боксерки со новогодишен мотив, знаете ли каде има и да не се премногу скапи. Видов во бонати, ама испод 500 денари нема.