Ми треба идеја за подарок, одиме 7 месеци, до сега му немам ништо земено. Има 28 години, спортски тип е.
Девојки, во петок е роденден на дечко ми, веќе му купив подарок но ме интересира, каде можам да најдам мали флашички алкохол (Jack Daniels, Jameson..) и која цена одат?
Ми треба помош на дечко ми наредната недела му е роденден немам никаква идеја што да му земам полни 21
Кошула од Тудорс (то гледав во моментот), дуксер, алка некоја интересна, ранец, низ продавниците во Ист Гејт ќе најдиш интересни маички пример за млади. Ова ми текнува набрзина. Ако има некој интерес посебен можиш нешто поврзано со то (музика, спорт, филм, технологија).
Во петок ќе излегуваме да прославиме за роденденот на мојот дечко имам смислено поклон но сакам и мало изненадување. Има мали тортички во форма на срце и на нив може да пишува што сакаш, сакам да му земам таква тортичка и свеќи и кога ќе стигне јадењето келнерот да дојде со тортето и со запалени свеќи.. еее сега мене ми е да не е срамота со мала торта затоа што не е толку голема ги прават тие за изненадувања ама сепак ќе одиме на вечера да не е срамота? Ваше мислење? Да не е малце кринџџ
Dali za majkata na dechko vi kupuvate podarok ako i e rodenden? Nekogas znae da mi prati nekoja sitnica, kozmetika preku dechko mi, pa mislam ovoj pat preku nego i jas nesto da i zemam i pratam. Rodenden i e sledna nedela, se mislam shto da i zemam? Da ne e glupo, kako da se nametnuvam mnogu? Zaedno sme 2g, so nea nekolku pati se imam videno na proslavi nekoi na dechko mi. Shto mislite?
Bash ubav gest bi bilo od tvoja strana, ne e glupavo so ogled na toa deka i taa prethodno ti ima isprateno pozdrav preku deckoto.
Според мене не е наметнување,туку покажување почит. Можеш саксиско цвеќе ако е љубител на цвеќе, парфем, марама,новчаник....