1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Роденденски подарок за партнерот

Дискусија во 'Врски' започната од flower, 25 ноември 2009.

1. redridinghood

redridinghood Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2011
    Пораки:
    21
    Допаѓања:
    8
    Сакам да прашам...?

Ми требаат идеи за роденденски подарок за момче :$

2. Lady97

Lady97 Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.172
    Допаѓања:
    524
    Сакам да прашам...?

купи му некој убав саат за на рака или парфем,ако сакаш нешто поскормно и поромантично можеш албум со вашите заеднички фотографии :wasntme: :*

3. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.073
    Сакам да прашам...?

Некој реквизит со логото на неговиот омилен фудбалски клуб, маичка, чаша, привезок, капче....

4. House95

House95 Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2011
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    28
    Роденденски подарок

Mене ми подари часовник и раскинавме :lol: :D

5. Speechless

Speechless Популарен член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    4.303
    Допаѓања:
    5.945
    Роденденски подарок

Девојки битно е. :$
    Наредната недела на него му е роденден, и немам идеи што да му купам. Но проблемот е што нејќам да купувам срциња мрциња, и такви некои лигави работи , бидејќи не идеме баш долго. :)
    Се мислев парфемче мало како што е мини пинк(незнам дали ги знаете, насекаде ги има) еднобојни се, црното да му го земам. Е сега, не иде само тоа. Идеа за уште 2 поклона,мали,скромни ама сепак убави? :wasntme:

6. kelly.r

kelly.r Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    734
    Допаѓања:
    492
    Роденденски подарок

можеш каиш и новчаник или пак рачен часовник, некоја мајца со неговата омилена група... :)

7. laloba

laloba Истакнат член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Роденденски подарок

девојки дали ќе можете да ми понудите некоја идеа за поклон за машко за 1 недела му е роденден (21година), дечко ми е одиме само една недела (можеби е малце глупаво и мн брзо со роденденов ама тоа е...) типов е малце посериозен, спорт не го интересира многу, пушач е па си помислив да земам некоја табакера, зипо и некој парфем, па доколку ви паѓа нешто друго на памет (да не е многу нападно поедноставно но впечатливо) би ве замолила да пишите. благодарам однапред :)

8. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Роденденски подарок

Дадете предлог за роденденски подарок ,мајка му на на дечко ми ќе слави за некој ден немам идеа што да купам.

9. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.652
    Сакам да прашам...?

^ Можеш да и купиш некоја ваза за во дневната :) Или било што, некое укарасче што ќе стои во домот. :)

На ines.h му/ѝ се допаѓа ова.
  10. MSkorpionka

MSkorpionka Популарен член

Се зачлени на:
    4 февруари 2011
    Пораки:
    1.972
    Допаѓања:
    4.099
    Роденденски подарок

Ланата, да си ги скратиш маките уште со време :D
    Новчаник, марама...

На Faline му/ѝ се допаѓа ова.
  11. ines.h

ines.h Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2011
    Пораки:
    1.689
    Допаѓања:
    18.856
    Роденденски подарок

Жосто табакера ,карај го да не пуши,земи му нешто корисно парфем можи пошто кратко одите и така ;)

12. Alondra

Alondra Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.086
    Допаѓања:
    2.358
    Роденденски подарок

Пижами, долна тренерка, собно цвеке, ташна, шољи за кафе. :)

13. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Роденденски подарок

на дечко ми за 2 недели му е роденден, сакам да му направам карикатура како поклон за роденден, но не знам колку се движат цените! Знам дека во рамстор има неколку луѓе кои цртаат но никако да поминам од тамо да прашам колку е! Од прилика планирам се на се да потрошам околу 2000 плус торта да му купам
    Прашањето ми е дали некоја знае колку се движат цените за слика(карикатура) во рамстор?

14. ane.bella

ane.bella Форумски идол

Се зачлени на:
    18 јуни 2011
    Пораки:
    3.216
    Допаѓања:
    25.779
    Роденденски подарок

девојки гледам сите прашувате што да му купите поклон на дечкото итн.моето прашање е што да ми купи мене ММ за мојот роденден.значи наредниот месец ми е роденден и ММ,ми реце за овој роденден да си изберам сама што сакам за поклон.искрено појма немам што сакам :?: ,немам нешто што ми фали,ама пак не сакам да останам без поклон :$ ај ве молам помогнете ми

15. busavkaa

busavkaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    6
    Роденденски подарок

На дечко ми за две недели му е роденден ке полни 22 години...прв роденден ке ми е кај што ке му купвам.. и сакам да му купам челична белегзија и благо нешто во вид на срце на пример бомбониера што мислите дали ке е убав тој поклон ??

16. BibeSkopje

BibeSkopje Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    5
    Роденденски подарок

дааа супер е...јас на дечкоми му купив некој си уркас..бомбониера и ми направија сложувалка од наша слика и плус на сложувалката пишува порака..Ќе паднеше во несвест :) најмногу од сложувалката...:D

17. Bubbi

Bubbi Популарен член

Се зачлени на:
    1 септември 2010
    Пораки:
    359
    Допаѓања:
    563
    Роденденски подарок

Феминки да ве прашам, каде ги направивте сложувалките од вашите слики?
    интересно би било сликата да не стои во обична рамка на полица, туку да е као сложувалка као малечка слика на ѕидче :)

18. Towelie

Towelie Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2011
    Пораки:
    516
    Допаѓања:
    687
    Роденденски подарок

Ја би играл со купување на 2 поклона. Едниот би бил нешто по негова желба,нешто што би му требало,би го израдувало многу,и едно што би го насмеало. Некоја глупост,фенер,џогер,квака,бандаж од точак,рандом играчка,што било.

19. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.146
    Допаѓања:
    2.620
    Роденденски подарок

Девојки ве молам за помош ! :| На дечко ми му е за една недела роденден и навистина немам никаква идеа што да му купам и што изненадување да му направам. :^) Значи му имам купено се .. парфем, блуза, часовник, новченик и мн други работи сега не можам да се сетам :lol: и му имам направено 2 изненадувања .. првото беше (на неговиот роденден) ружи по креветот, свеќи :lol: а второто вечера со вино и свеќи.. Сега не знам што да му направам. Сакам да биде нешто оригинално, што цел живот ќе се сеќава на тоа. :D

20. AthenaAsamiya

AthenaAsamiya Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    35
    Допаѓања:
    104
    Роденденски подарок

Епа вака на дечко ми му е роденден, добив неколку предлози па да прашам за совет :wasntme: Планирам на црн дуксер да испечатам I <3 my girlfriend ама се мислам дали е добра идеата да не е многу папучарски :?: :rofl: