Сакам да прашам...? купи му некој убав саат за на рака или парфем,ако сакаш нешто поскормно и поромантично можеш албум со вашите заеднички фотографии
Сакам да прашам...? Некој реквизит со логото на неговиот омилен фудбалски клуб, маичка, чаша, привезок, капче....
Роденденски подарок Девојки битно е. Наредната недела на него му е роденден, и немам идеи што да му купам. Но проблемот е што нејќам да купувам срциња мрциња, и такви некои лигави работи , бидејќи не идеме баш долго. Се мислев парфемче мало како што е мини пинк(незнам дали ги знаете, насекаде ги има) еднобојни се, црното да му го земам. Е сега, не иде само тоа. Идеа за уште 2 поклона,мали,скромни ама сепак убави?
Роденденски подарок можеш каиш и новчаник или пак рачен часовник, некоја мајца со неговата омилена група...
Роденденски подарок девојки дали ќе можете да ми понудите некоја идеа за поклон за машко за 1 недела му е роденден (21година), дечко ми е одиме само една недела (можеби е малце глупаво и мн брзо со роденденов ама тоа е...) типов е малце посериозен, спорт не го интересира многу, пушач е па си помислив да земам некоја табакера, зипо и некој парфем, па доколку ви паѓа нешто друго на памет (да не е многу нападно поедноставно но впечатливо) би ве замолила да пишите. благодарам однапред
Роденденски подарок Дадете предлог за роденденски подарок ,мајка му на на дечко ми ќе слави за некој ден немам идеа што да купам.
Сакам да прашам...? ^ Можеш да и купиш некоја ваза за во дневната Или било што, некое укарасче што ќе стои во домот.
Роденденски подарок Жосто табакера ,карај го да не пуши,земи му нешто корисно парфем можи пошто кратко одите и така
Роденденски подарок на дечко ми за 2 недели му е роденден, сакам да му направам карикатура како поклон за роденден, но не знам колку се движат цените! Знам дека во рамстор има неколку луѓе кои цртаат но никако да поминам од тамо да прашам колку е! Од прилика планирам се на се да потрошам околу 2000 плус торта да му купам Прашањето ми е дали некоја знае колку се движат цените за слика(карикатура) во рамстор?
Роденденски подарок девојки гледам сите прашувате што да му купите поклон на дечкото итн.моето прашање е што да ми купи мене ММ за мојот роденден.значи наредниот месец ми е роденден и ММ,ми реце за овој роденден да си изберам сама што сакам за поклон.искрено појма немам што сакам ,немам нешто што ми фали,ама пак не сакам да останам без поклон ај ве молам помогнете ми
Роденденски подарок На дечко ми за две недели му е роденден ке полни 22 години...прв роденден ке ми е кај што ке му купвам.. и сакам да му купам челична белегзија и благо нешто во вид на срце на пример бомбониера што мислите дали ке е убав тој поклон ??
Роденденски подарок дааа супер е...јас на дечкоми му купив некој си уркас..бомбониера и ми направија сложувалка од наша слика и плус на сложувалката пишува порака..Ќе паднеше во несвест најмногу од сложувалката...
Роденденски подарок Феминки да ве прашам, каде ги направивте сложувалките од вашите слики? интересно би било сликата да не стои во обична рамка на полица, туку да е као сложувалка као малечка слика на ѕидче
Роденденски подарок Ја би играл со купување на 2 поклона. Едниот би бил нешто по негова желба,нешто што би му требало,би го израдувало многу,и едно што би го насмеало. Некоја глупост,фенер,џогер,квака,бандаж од точак,рандом играчка,што било.
Роденденски подарок Девојки ве молам за помош ! На дечко ми му е за една недела роденден и навистина немам никаква идеа што да му купам и што изненадување да му направам. Значи му имам купено се .. парфем, блуза, часовник, новченик и мн други работи сега не можам да се сетам и му имам направено 2 изненадувања .. првото беше (на неговиот роденден) ружи по креветот, свеќи а второто вечера со вино и свеќи.. Сега не знам што да му направам. Сакам да биде нешто оригинално, што цел живот ќе се сеќава на тоа.
Роденденски подарок Епа вака на дечко ми му е роденден, добив неколку предлози па да прашам за совет Планирам на црн дуксер да испечатам I <3 my girlfriend ама се мислам дали е добра идеата да не е многу папучарски