Sto mislite koi se po romanticni, mazite ili zenite. Dali vie praktikuvate romantika.I kazete mi nekoj sovet za ubava romanticna vecer da go iznenadam nesto decko mi.
Мислам дека сме подеднакви, само што некој то го искажува повеќе а некој помалку, јас сум многу романтична душа и практикувам романтика.А идеа за романтична вечера, нека биде ненајавено нека свират песни кои будат убави и значајни моменти направи нешто што знаеш дека многу го посакува и + уште некое деталче-изненадување,
дечко ми е мнооогу поромантичен од мене,мене ме мрзи да се замарам со такви работи но,сепак еднаш му приготвив феноменална вешер
Ах многу сакам романитика, мислам ракче нормално хаха. Имав еден дечко кој бесе многу романитичен, но останатите крш. Се надевам дека следниот дечко ќе биде барем половина од мене романтичен. А за тоа кој е поромантичен, па има и машки и женски што се романтични , но и што не се.
Јас сум многу романитчна личност.Ама во секоја смисла на зборот.Секогаш јас ги правам изненадувањата.Баш ми е криво што дечкото ич не ми е романтичен и не знае да ужива во романтиката што му ја пружам.
па што знам секој со вкус мене ми е педр..и некако..... да не се налути сега некој тоа е мое мислење! јас сакам грубо нешто,и во тоа да има малку нежност,а романтики,свеќи ,песни
дечко ми е маж бре со романтична душа две во едно и секогаш знае да ме изненади со романтична вечера, свеќички едно друго... и затоа велам дека мажите се пооромантични од девојките потврдено, докажано
ни јас ни дечко ми сме романтични ,а би сакала да сме,ама што да прам не ми текнува на романтика никогаш
мене ми текнува на романтика, сакам романтика... ама не знам да ја реализирам не сум толку иновативна
Бројче , јас мислев дека не се романтични ич . Романтична сум и јас и дечко ми .. ама не сум знаела дека до толку ги бидува за тие работи . Ми редел ружи така во срце големо , па свеќи , слики .. да се изначудиш .
Па секој си има различно сфаќање за романтика, посебно машкиот род Не мора да значи дека романтиката вклучува само ружи и вино и цвеќиња, бомбони и свеќи. Мене искрено тој дел ми е клише, веќе видено и чуено. Некој поинаков храбар гест за мене лично е романтика. Еден дечко на првиот состанок ме качи на покривот од неговата зграда , на терасата, само за да ми го покаже погледот на градот и таму ме бакна Немаше ружи, свеќи, патетика. Мене тоа ми беше чиста романтика
за мене романтика е нешто посебно, нешто лично посветено за самата особа која ја сакаме. сакам да приредувам романтични вечери, без разлика дали сме дома или излезени, така и он знае да направи нешто убаво на кое навистина немам понекогаш збор.... само во тие моменти летам и си викам зар мене ова ми се случува
Ниту јас ниту пак дечко ми не сме нешто посебно романтични,но понекогаш знаеме да си приредиме некакво изнедаување. Еве пред недела-две пријатно ме изненади моето срце.Беше на службено патување една недела,вечерта пред да си дојде ми се јави и ми рече дека ќе биде дома околу 07часот наутро и дека ќе ми се јаве кога ќе стигне дома.Јас сеуште спиев а тој наместо да ми се јаве беше дојдел кај мене.Некој тропа на врата на мојота соба а јас уште неможам да се освестам и мислев дека тропа некој од моите домашни.Кога ја отворив вратата тој стоеше пред мене со едно големе плишано мече,искрено ме изненади премногу....беше прекрасно.