Колку само сакам да имам природно црвена боја!! Ич не е фер, оти ја немам! Mahidevran, дај бе малце од твојата
Природната боја ми е светло кафена со по некое природно русо праменче а на светлина изгледа како бронзено-црвенкаста, таков сјај дава. Според мене најубава е ginger црвена коса. Просто ги обожавам луѓето со ваква коса, сакам и јас ама не би се фарбала. Е вакви се најубави:
Имам црна, природна. Сакам за летово да се шатирам со црвено напред кај шишките. Нешто као инспирација од момето на спотот на песната Београд од Анабела, диџеј Шоне и Елитни Одреди..Ми се свиѓа така, па ќе видиме... Инаку сега засега сум црнокоса и се бендисувам. Несакам да се фарбам да не ја горам косата, можеби понатака, сега може само шатирање ептен мал дел од косата.
Русо природно и не би менувала. До пред скоро бев збесната по други бои, си се замислував во разни нијанси ама добро што не се изглупирав Вака повеќе ми одговара и на тен и на очи Тие русокоси што ги бие лош глас, да не се заборави дека тие бринети си се природно
Јас имам светло кафеава коса, не којзнае колку светло, вака ми се допаѓа, би сакала да имам црна, ама нема да ми стои дефинивно.. Понекогаш сакам и руса, а црвената не ми се допаѓа, ми се допаѓа бојава каква што ми е, крај. Не сакам многу да менувам бои оти природата каква боја му дала на човека најубаво му стои.
Мојата е темно-кафена природна... а иначе многу сум сакала отсекогаш црвена ама си ја сакам и мојата сепак
Моментално косата ми е медиум руса,и онака не ми стои изразито плава,а црна воопшто не се бендисувам.Црвена имам пробано не е за мене..
смеѓа -.- ама се фарбам и сум ЦРНА <3 пошто имам мнооогу долга и права коса, преубаво изгледа си ја сакам.. хихи
Темно кафена ми е природна, а црвената од секогаш ми била најубава. Пред неколку дена се офарбав и многу сум задоволна.
Јас имам природно костенлива. Пред некое време бев фарбана, мерак ми беше, бојата како на Хурем од Величествениот Султан ми беше. Многу сакам да имам црна коса, но не би ја исфарбала, зошто ќе ми е тешко да си ја вратам мојата. Само со колор шампон ми е шемата
Кафена.Пред некое време бев шатирана ама сега си ја враќам мојата боја на косата несакам веќе шатирана ми здосади
јас ја фарбам црна ама многу ретко ( два пати годишно) зошто немам потреба природно ми е ептен темна ... и вака и така црна коса имам
zavisi od tenot.sega sum shatirana ama povekje mi e na plavo taka da so kafeava boja kje napravam prameni za da se izednachi bojata sekade
Имам темно кафена, но ја би за црвена. Сеуште не сум собрала храброст, незнам дали ке ми стои. Може ке пробам со колор шампон прво да видиме како ке испадне