Мене косата ми е кафена ама сакам црвена.Пробав со колор шампон ама не ми стоеше многу две недели само.
мојата е кафеава / костенлива ја немам фарбано и не планирам во скора иднина бидејќи вака сум задоволна од бојата а имам и зелени очи така да ..
Е вака едно мое општо мислење,стекнато врз основа на тоа што најмногу го гледам околу мене Плавушите ми се најсекси жени, еве на работа кај мене сме многу жени и случајно или не, тие што мене како женско, ми се најубави, се плавуши Не дека нема други згодни , убави ама плавушиве секаде не само на работа ми се повпечатливи. Јас искрено еден многу краток период бев плавуша, но не ми стоеше најверојатно што не сум толку секси женска Е сега лично обожавам црно, сум приметила дека кога некој ќе ја смени бојата на црна, некако како да си додава години на себе но и по крај тоа црната боја на коса им дава елеганција, отменост. Бев црна едно подолго време, ја осветлив баш поради тоа да изгледам помлада Ги имав сите нијанси на кафеава, најубаво ми стои некоја лешник, мед кафеава иако повеќе ме влече да се фарбам со потемни нијанси на кафеаво, најверојатно затоа што црното не ми излезе од срце, иако од коса ми излезе со тешки маки големи... инаку во план ми е за некоја година пак да бидам црна. За црвена не знам, може некогаш ќе пробам со колор шампон од љубопитност, а мислам дека црвената коса е само за женски кои имаат мнооогу симпатични лица, премногу ги истакнува сите црти на лицето. Ама се изнафилозофирав
Имам кафеава коса. Ама баш би сакала потемна, накај црна. Порано ко мала сакав да сум плавуша Сега дури сфаќам дека ич нема да ме личи плавуша. Би сакала да сум црна или пак евентуално потемно кафеава.
Мојата боја на коса е кафена и не е фарбана, природна е. За некоја год. сакам да си ја исфарбам во плава или розева, ама има време за тоа. Кога сум била малечка косата ми била плава со убави локнички, ама со тек на време ми станала потемна, како што кажав кафеава ми е и ми се исправиле локните.
Косата ми е светло кафеава , имаше моменти кога сакав да ја осветлам малку ама за среќа се смирив сега.Сега за сега не би ја мењала бојата на коста.
Мојата природна боја на коса и иста ко на сликава Многу ме имаат прашано дали се фарбам,ама пред некоја година многу ама многу сакав да се офарбам плава и се офарбав (дете од 15 години шта чеш) и коа ми се оретчи косата чинеш друга коса на главата е после тоа не се офарбав пак едвај некако ја оправив косата и сега не планирам да се фарбам додека не ми излезат седи влакна.
Моментално косата ми е светло кафеава, претходно ми беше црна, а сега планирам да се фарбам плава... Мора од се по нешто да се проба. А за црвената коса ке додадам дека им стои на девојки со темен тен
Мене плава ми е косата. На светло портокалова Иначе, преферирам црвена, ама рано е за фарби, па планирам пак со колор шампон
Природно ми кафена косава и не ја имам цела скроз фарбано. Еднаш имав црвени прамени, еднаш се напраив црна со колор шампон. И кога бубачките страшно ми влегоа во глава исеков равни шишки и ги избланшав па ги направив розеви, ама се каев многу после то. сега си ми е природната и непланирам да ја фарбам.
Имам смеѓа коса,сите ми викаат дека ми е многу убава бојата,али досадно,монотоно ми е веќе некако,сакам и јас да сменам.Не си интересна цело време со иста боја на коса.Многу сакам да бидам плавуша,па се надевам ќе биде и тоа еден ден.Некако поприметни се плавушите.Колку пати ќе помине плавуша онака најобично облечена,а привлекува внимание исто колку,а можда и повеќе него некоја бринета дотерана.А да не правиме муабет плавушава кога ќе се дотера.
Moјата боја на коса е светло црна, не планирам да ја фарбам уште долго. Си ја сакам природната боја на косава.