Природна ми е кафена темна , па се фарбав црна , па црвена , сега на крај темно чоколадно кафена сум фарбана
Природна ми е кафеава,никогаш не сум се фарбала во црвена,руса,црна..Ма да сакам некогаш да се офарбам во црно,ќе биде и тоа
Нема боја шо мојава коса не ја искусила, дури и поише нијанси на една боја... последнава година престанав да се фарбам за да ја одморам малку косата, а претходно некои си 6 години се задржав на црна. После цела година пауза откако си ја вратив мојата природна боја, пред 1 недела пак се фарбав црна. Посилно беше од мене... ја сакам таа боја. Black hair rules
Уште зелена што не сум била така ме зафркаваат другарките. Сум била, плава, кафеава, црна, црвена, сега сум т.е подолго време црна скоро три години and I like it
Кафена, ама некогаш изгледа како светла, некогаш како темна. :geek: И не планирам никогаш да се фарбам затоа што многу се оштетува косата и голема обврска е, ако почнеш тешко се враќа природната боја на коса, така да не. Ама не се рачуна периодот (кој за мене е даалеку) кога ке почне да белее, тогаш сакале неќеле мора.
Јас имам смеѓа коса,односно пола кафена пола плава.И многу си ја сакам бојата и никогаш не би ја сменила(офарбала).