Јас кога бев мала светло-руса и ептен бев поубава ама сега ми е кафеава а незнам зошто ми се смени јас не ни ја фарбав ни ништо а сакам да си ја имам русатаааааааа :/ . . .
Кафеава, на краевите ми е ептен малку посветла И многу си ја сакам,и мислам дека никогаш не би се фарбала.
Кафена, природна. Меѓутоа имам голем мерак да се фарбам русо ( дека имам зелени очи, светол тен и светли веѓи). Мислам дека убаво би ми стоело, така да незнам баш
Ако не пробаш нема да знаеш А фарбана ли ти е црна или? Како и да е да знаеш дека не се добива лесно плава коса од црна , а немој ни да пробаш дома сама да се фарбаш бидејки нема никаков резултат да добиеш. Оди на фризер тие ке знаат каква нијанса на плава би ти стоело
сите бои ми стојат...од модро црна...до светло руса.........и често менувам боја на коса...не можам да се одлучам.......
сите бои ми стојат...од модро црна...до светло руса.........и често менувам боја на коса...не можам да се одлучам....... Зависи тенот на кожата што го имаш
Зависи до девојката, ама јас најмногу сакам црна боја на коса. Јас сум кафеава природно, еднаш се офарбав црна, и еднаш се фарбав со црн колор шампон. Страв ми е да не си ја уништам косата со фарбање, да не почнам многу рано. Ама штом искочат бели влакна тогаш дефинитивно ќе одам на црна
Не ми е фарбана црна,природна ми е црна,сакам да ми биде по светла како на пример светла кафена добри стои така?
да но ипак ти е црна нема врска фарбана или не , и да ставиш фарба на косата само џабе пари ке си фрлиш нема никаков резултат да добиеш , оди на фризер и ке им кажеш каква боја сакаш. а тоа дали ке ти стои или не зависи и од твојот тен најмонгу