Црна.^^ Ми има посебна убавина таа боја на коса. Посебно ако добро стои и е во комбинација со светли очи
Мојата е природно руса, има еден куп различни нијанси во неа, и скоро никој не ми верува дека тоа е мојата боја на коса и дека не се фарбам.
Јас косата ја офарбав денеска рубин црвена кратко степенасто потшишана ми е и многу ми се допаѓа бидејќи конечно ја најдов нијансата на црвена боја што најубаво ми стои!
Сега ми е црна.. си ја офарбав со к'на и преубаво стои. Спојлер А и зелени очи имам, да се пофалам. Плус ми се врати сјајот на косата и ми се зајакна.
Хм. Бев црна, кафена и сега сум руса Сфатив дека на мојот тен оваа најмногу ми одговара и планирам подолго да ја задржам
Имам кафена боја на коса. Планирам да ја бојадисувам во некоја посветла нијанса.Нешто како лешник боја И само уште да се решам
Имам светло кафеава боја на косата.Горе ми е темна и после надолу постепено се осветлува(природна ми е таква),на сонце дури и изгледа како плава да ми е.Си ја сакам и бојата и во иднина никогаш не би се фарбала,освен нели кога веќе ќе морам
мојата природна боја на коса е светло смеѓа. а очите маслинесто зелени, со изразито бел тен, така да природно мислам дека делувам безбојно. И се офарбав плава, неколку години таква бев, но не беше тоа-тоа. Потоа се офарбав скроз црна, но се воочуваше вештачкиот контраст. И МНОГУ СЕ НЕРВИРАВ СЕ ДОДЕКА НЕ РЕШИВ ДА ОТИДАМ СО ЕДНА ПРИЈАТЕЛКА КАЈ НЕЈЗИНАТА МНОГУ СПОССОБА ФРИЗЕРКА. И реков дека сум во нејзини раце и оставам да ја направи мојата коса по боја и форма како што мисли дека најубаво ќе ми стои. И го стори тоа успешно. Косата сега ми е костенлива со нијанса накај темно бордо, интересно кратко ми е ишишана и неможам да си се изнагледам во огледалото. Кога по втор пат отидов кај истата фризерка јапрашав како успеа со мене и таа ми рече дека само се придржувала на правилата на уметноста. На темно зелени очи и изразито бел тен стојат црвенкасти тонови, а обликот на фризурата е според обликот на лицето. Ми покажа една фотографија од поранешна глумица Елизабет Тејлор во помлади години, само таа има сини очи, бел тен и црна коса. Се зачудив како личам на неа, а за тоа придонесе мојата од сега најсакана фризерка на светот. И НАЈУМНА
Кафеаво-плавкаста да речам .Има природно како шатирани плави прамени и не планирам никогаш да ја фарбам,добра си е вака.
Имам природна кафеава коса и сега ми е и црвена пошо се фарбав со степче.И црвенава боја никако неќе да се тргне живци искинав. Моја најголема желба е да имам долга црна коса, и кје биде за 1, најмногу 2 години.
Природно ми е црна па откако ми беше во сите можни бои и нијанси сега сум црвена но сакам да ја осветлам И највеќе ми се свиѓа не сакам да ја сменам
Го менувам мислењето бидејќи не сум веќе руса и не ми се допаѓа веке руса коса! Смеѓааа, природната си ја сакам!