И јас мислам дека плаво би ти стоело убаво.Има во школо девојчиња кај нас шо врвовите плави ги прават и му стое убаво [/quote] И јас сакам плава да ја правам..ви благодарам и на двете..си одлучив..ПЛАВА ЌЕ ЈА ПРАВАМ [/quote] Направи се плава,не му ја мисли многу хехе , за осветлување е тешко а поптоа ако не ти се допадне можеш слободно да си ја затемниш па пиши ни што ќе направиш
https://encrypted-tbn2.gstatic.com/imag ... YcYZ8sxiYr Вака најдобро како што ти кажаа само плавото како што сакаш од малку подоле нака почнува
Имам кафеава коса,кафеаво-зелени очи до душа ни јас не знам точно какви ми се.Имам 15 години и не сакам уште отсега да ја горам косата.Ама кога ке пораснам нормално како и сите така и јас ке сакам да си направам промена,па кажете ми која боја би ми стоела најубаво?
Па мед боја ќе ја направам бидејќи таа ми е некако омилена, а плус не е толку тешка за одржување, за разлика од црната од која тешко ќе можам да се ослободам како што читам по другите теми и мислења , иако многу сакам плава би била смешна.Инаку фала многу koritsaki да си жива и здрава. !
Природно ми е кафеава , али се фарбам црна и за ништо не би ја сменила. Бев црвена , па плава , па си ја оставив мојата природна али вака црна мислам дека ми е најубава
Моментална состојба: црна коса, природна. Но би сакала да се офарбам црвена да видам како ќе ми стои. Или да се ишатирам.
Сите бои ми се убави на свој начин. Природно сум кафеава, сум била црвена, темно кафеава -накај црна малку , а моментално сум кафеава со некој црвен сјај И сега ме фатија бубачките за плава и морам уште тоа да го испробам Али се на се, најубава ми е кафеавата боја, не дека е стандардна боја на коса туку некако ми е најсоодветна со се
Јас бев светло кафеава ама ја фарбав темна и сега ми изгледа како црна Сакав скроз црна ама ме предомисли фризерката...