Мојата природна боја е смеѓа, а ја носам црна веќе со години и никогаш не би ја сменила бојата на коста. Црно си е црно! Барем за мене!
Природно ми е кафена, со златест отсјај, а ја имам фарбано секако (освен црна), ама најмногу ми одговара и ми се свиѓа онака како што си ја фарбам сега, џинџер, накај портокалова.
Притодно ми е темно кафеава, фарбана сум плава веќе незнам можеби половина година ии да ја сакам плава, ама имам некои идеи и за портокалово-кафеава или црна чисто ме интересира како би ми стоела
Kako mala sum bila plava,pa sum stavila boja (oti mama.pravela za nea sum barala i jas)pa crvena. Potoa zatemnela i kako kafeava mi dosla,pa kostenliva i seuste e takva. Planiram malce sjaj da i dadam na crveno
Мене природна ми е темно кафена, сеа сум фарбана исто кафена само некоја посветла чоколадна нијанса што одсекогаш сум ја сакала
Имам црна коса и темен тен.Сакам да направам промена веке подолго време ама никако не можам да се одлучам.Црвена некако повеке мислам дека стои на луѓе со светол тен.Што мислете вие,би стоела ли црвена темен тен(црни веѓи) или можеби да пробам да ја осветлам само малку?
Природна ми е костенлива, сум се фарбала црна, црвена, портокалова моментално сум омбре , горниот дел темно кафеаво а долниот светло лешник