Како тоа заклучи дека секој потајно сака да биде русокос? Јас сум црна природна и имам многу убава боја на коса, никогаш не би ја сменила во русокоса.
^^ Се согласувам со @1209 . Природно сум темно кафена, толку многу сакам темна боја на коси, што често ја префарбувам црна. Просто ја обожавам.
Dobro de, i mene mi se dopagjaat nekoi nijansi koi sepak nikogash ne bi gi isprobala zatoa shto ne sakam da ja menuvam prirodnata boja. Zakluchiv po mnogute brineti koi se obiduvaat da bidat rusokosi iako svesni deka ne im se fakja dobro. Ama ajde ako ne sakash da bide sekoj, neka bidat povekjeto lugje. Otsekogash rusata kosa bila najposakuvana. Isto i sinite ochi. Ne go izmisliv jas toa, staro nepishano pravilo e.
Не постои такво правило, пишано или непишано едноставно колку луѓе на земјава толку желби и вкусови.Мразам вакви заклучоци, како демек по неколку испитаници заклучуваат што е најпосакувано.Ахам.Еве јас само знам 10 луѓе што преферираат бринети луѓе, пред руси, не ми е намерата да вреѓам некого јас немам ограничување се ми се свиѓа, ама укажувам колку не е правило.
Ushte vo minatoto rusata kosa i sinite ochi bile pokazatel na mnogu raboti, ali aj, ne mi se dokazhuva, a ne mi se ni pishuva tuka. Kako sakate, taka.
Бев и кафена и црвена и црна сум моментално. Се бендисвав ептен со црвена ама многу бара обавези насекое да ја фарбаш, ја прегорев ми се чини Сега сум долу црна а горе мојата природна, не ја менвам веќе, доста беше.
prirodnata boja mi e skros crna ja napraviv plava ja izgorev od farbanje no ja postignav omilenata boja no mnogu barase posvetenost i ete povtorno sum so prirodnata i ne ja menam prirodno si e prirodno
Единствено не сум била скроз црна, затоа што сметам дека имам многу светол тен. Инаку и руса, и светло црвена и махагони црвена, и кафена во сите можни нијанси, и шатирана и... до толку што имав заборавено каква ми е природната боја. Сакам промени, и секоја боја ми се допаѓа.
Руса ни во сон не би сакала да бидам, и ако сум природно русА. Се фарбам црна катран со години и заљубена сум во црнатааа боја
Црнокоса сум веќе со години, И мојата природна е блиску до црната, ептен темно кафеава. Но вака катран црна уште повеќе ми се допаѓа
Имам темно кафена/црна боја и повеќе преферирам да имам темна коса, па и во иднина кога би се фарбала тоа ќе биде црна
Мојата е светло кафена, и таква и ја сакам. И не би сакала да имам руса коса, како што некој имаше спомнато.
До сега сум се фарбала црна, црвена и кафена малку посветла од мојата. Сега сакам посветло кафена да се фарбам (накај плаво): Сега уште некој ден да одам боја да купам, а и да одам до на фризер пак сакам ножиците да му ги манам на косата. Стварно чекам да се предомислам за сите овие одлуки зошто мислам дека нема да ми се допадни а толку ме влечи да пробам од друга страна.
имам темно кафеава боја на коса,но би сакала да се офарбам онаа плава со удара повеке на сиво(незнам како се вика)