Природна ми е кафеава, ама одамна ја иам уништено со фарби и 300 чуда. Сум била црвена, со колор шампон само, светло портокалова накај плава (последните пати кога се фарбав не ми беше изедначена и горе бев златна а долниот дел ginger) па се офарбав темно кафена, па тегет, па црна и сега имам шаренило коса. Можно е да се фарбам црвена дека кафеава ми е досадна.
Темно кафена ми беше, почна самата да ми осветлува и убаво изгледаше. Ја имав фарбано црна со без амонијачна фарба но пак ми се врати мојата боја. Сега ми е фарбана само на врвовите светло кафена и не се приметува многу. само на сонце.
Плава сум сега а одамна сакам омбре со магента или лилјакова или цела таква ама немам храброст ..ваше мислење?
Можеби и ќе ти стои и јас имам светли очи светол тен сум била црна многу убаво ми стоеше а сега сум плава и таа ми стои пробај...
Ахх што нема претрпено мојата коса, сум експериментирала на неа многу работи , бидејки сум тип што не сака монотоност и постојано сака промени. Моментално сум црвена, но пред тоа бев црна, сива, виолетова, светло кафена, а инаку природно сум темно кафена.
Природната ми беше ептен темно кафена. Се фарбав неколку пати и сега ми е како лудница од бои(црвената доминира).
Темно кафеава имам природна, ама мислам дека веќе не ме памети никој со таа боја на коса Прво се шатирав плава, па црвена се офарбав уште од средно, па црна, па омбре руса коса Црна ми стоеше најлошо дефинитивно, а се вратив на црвената, мислам најарна сум, а и така ми велат па сеа што знам Може после свадба здравје да напраам некоја глупост, да се напраам плава пример
Pokazatel na koi raboti? Ne se kontram samo me interesira. Inaku imam svetla kosa nakaj gingeresta kako sredno plava ili sto ti ja znam, i ne si ja sakam voopsto, bi sakala cokoladna - temno kafeava ili pak rusa. Sepak temni boi bi odbrala