Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Во моментов некоја темно виолетова боја, вино боја де... За некој месец црвена, бордо...
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Моментално црвена,природно- кафена,испробана плава и црна.
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Мојата е темно кафена, но ми осветли од сонцето и сега имам и посветли прамени Многу ми се допаѓа ваква
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Природно ми е нешто како чоколадна од 8мо одд ја немам видено мојата природна боја ,ги имам испробано сите можни бои,сметам дека плава не ми стои,моментално сум црна па ќе видиме колку ќе потрае,склона сум на менување бои
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Мојата природна е смеѓа, ама отсекогаш обожавам плава боја на коса...
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Мојата природна ми е смеѓа, на светло светла, во темница темна. х)
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Природната боја на коса ми е темно кафеава. Прв пат се шатирав со посветли прамени накај плаво и бордо. Па потоа се исфарбав црна, и ставив к'на. Од лани почнав да ја осветлувам и решив да тргнам накај плава и вака најмногу ми се допаѓа, сега ми е ептен плаво - бела и вака сите ми велат дека ми била најубава НАПРЕД ПЛАВУШИ!
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? мене ми е темно кафена, но иде некако накај црна си ја сакам бојата, но би сакала да сменам малце, така како костенлива боја
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Природно чоколадна боја ми е, иначе пред некоја пола година си ставив црна к’на и сега пошо ми има паднато, косата ми е кафено црна некоја а на сонце со црвен сјај
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Природно ми е кафена потемно кафена,но имам желба за црвена можеби не беж црвено но некоја потемна нијанса да
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? и мојата е смеѓа исто и јас а-ј-а се мислам да се исфарбам руса
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Па да бидам искрена не правам некој експерименти со бојата на мојата коса! Веќе долго време (7 години) си ја носам мојата природна боја која е чоколадно кафејава и си ја сакам! Еднаш се бев офарбала плава (по иницијатива на мајка ми) и речиси на сите им се допаѓав со таква руса коса!!! Имам светли очи и светол тен па наводно светла коса ептен убаво ми стоело ! Ама џабе е кога јас не си се допаѓав, уште побледа изгледав во лицето со светла коса и решив да се обојам во кафејава! За среќа ми ја погодија мојата боја на коса и од тогаш наваму се немам фарбано и не планирам! Си ја сакам бојата на косата кафејава и не планирам никакви промени!!!
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? имам темно кафена коса, али вечна желба ми е да се исфарбам потемна нијанса на портокалова
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? имам кафеава така светла боја на коса...и не ја фарбам бидејќи ни самата не знам во која боја би било подобро :/.....
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Плавата е најубава ,најнежна ,најсекси и најпривлечна . Бај д веј ,и најтешка за одржување