Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Плавуша Од секогаш сум имала,само сега ја осветлувам со ваѓање прамени
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Кафена и не планирам никогаш да си ја сменам бојата, и кога ќе остарам кафена ќе си ја фарбам
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? малце оф топик ама морадм да ве прасам имам светло кафена коса и темен тем, сега сум поцрнета од сонце па се размислувам меѓу темно кафена или плава? ај хелп плс
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Темно кафена ептен интересна боја мислам дека и со фарба тешко би се добила,ептен си ја сакам..не сум се фарбала никогаш ама кога би се фарбала би сакала само да си ја освтлам мојава нијанса др.ништо не би менувала!
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? исто е и кај мене имам некоја неодредена нијанса на кафена коса која не сонце станува смеѓа и добива некаков златникав сјај и се мислев да си ја осветлам иако никогаш немам сменето боја на коса ама се предомислив не сакам да си ја изгубам природната боја на коса освен тоа кој ке се замара со фарбање секоја втора недела плус доволно ми е што ја пеглам косата ако на ова додадам и фарба ќе биде катастрофа
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Мојата коса е темно кафена, сега во последно време нешто се занесувам сакам да ја осветлам, ама некако ми фуфка.
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Темно кафеава некај црна, и јас незнам веќе каква е. Природна, сеуште не ја фарбам.
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Црна и не мислам да се фарбам поинаку. Можда на 35 еднаш плава за проба ама тешко. И пензионерските времиња планирам да се фарбам ваква.
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Темно кафена... до пред 2 месеци бев фарбана за прв пат светло кафена (барем се обидував да добијам таква боја) ама изгледа пигментот ми е црвеникав и на сонце бев портокалово црвена Ја поносив така два месеци пробував да потемнам не биваше, па на крај со темно кафена се исфарбав за да ја добијам мојата природна боја и ми излезе скроз црна Конечно осветле со миењето речиси ми делува како природната што си ја имав, ама пак малку на сонце црвена ми мава ... мора да е пигментацијата.
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? природната боја ми е темно кафеава накај црна, бев подолг период црвенокоса, и едвај чекав да ми се врати природната боја на коса, и веке не ја менувам ми се допага каква што ми е природно
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? плава според мене немој а би можела темно кафена или уште поубаво црна на темен тен а уште и ако имаш потемни накај црни веѓи со црна коса и темен тен ми се свиѓа како изглеа во секој случај не би ти препорачала плава коса со темен тен
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Природно смеѓа, со по некое бело влакнеце туј и тамо, а фарбана црвена