Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? сакам кафена ама нешто слично на костен боја за жал ја немам таква
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? темно кафена,не ми е фарбана и не ни мислам да ја фарбам (=
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Уф многу ми е тешко да ја одредам мојата боја на коса. Кафена е значи, но има нијанси на плаво, дури сиво... Понекогаш чоколадна боја на коса. Како и да е, сакам и ќе ја исфарбам косата црвено. Нешто вака Голем предизвик ми е! Ама уште е рано. За некоја година, ќе ја исполнам оваа желба!
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Имам кафена коса.Брунета со зелени очи. Кога бев помала имав темно кафена коса ама како што раснам ми се осветлува(но не до толку ).
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? имам темно плава накај кафена коса,но би сакала да бидам уште поплава. здравје летово од сонцето ќе ми поплави. како малечка прво имав многу темна кафена коса,па многу плава
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Темно кафена..ок е.. ама дефинитивно најголема предност и давам на црвената боја на коса..штета не би ми стоела..
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Gi imav site boi isprobano sega zasega sum crna najdobro mi stoi a ke bidam crvena inaku prirodna mi e smega
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Јас имам плава коса. Некои прамени ми се посветли а некои потемни. Ми се допаѓа бојата на мојата коса па не сум се фарбала до сега а и не планирам да се фарбам... барем за сега.
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Природна ми е кафеава сега ми е шатирана пола плава пола кафеава
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Мојата е природно кафеава,а ме фати некој мерак за кафеава со црвенкасти прамени... Ама сега за сега ваква нека ми стои,имам други работи со кои треба да се замарам. :geek:
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Мојата е светло кафена, костенлива, и сега за сега сакам таква да остане (се додека не почнам да белеам, па ќе експериментирам тогаш).
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Koсата ми е природно темно кафена, дарк чоколадо боја хаха, но сега кај и да е, планирам црвена да ја правам, одсекогаш сум сакала и искрено многу имам мерак, малку ме страв како че испадне, но тоа сум јас, ризикувам па што сака нека биде
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? многу светло кафеава веќе може да се каже и плава малце.