Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? мојата коса е светло кафена со некои плави прамени често знаат на фризер да ме прашаат со која фа рба се фарбам јас им викам PRIRODNA ми е
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Кафеава. Лани се исфарбав еднаш со најтемна кафеава и ми стоеше убаво, немаше некоја wow промена, ама тие што ме познаваа одма ме забележа. Една професорка по ликовно многу ме сакаше таква Сега за сега не планирам да се фарбам, освен ако не ме стегнит филм (и пак би најтемна кафеава).
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? природно кафена , сакам да видам како би ми стоело црвена( ама немам доволно храброст да ја офарбам
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Косата не ми е фарбана никогаш досега а бојата ми е многу темно кафена дури и како црна изгледа...а сакам да си ја офарбам црна бидејќи многу убаво ќе ми стои
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Бев констенливо-природна. Ме мавнаа будалите и се офарбав некаква медова нијанса-фина е. Планирам да ја осветлувам и понатаму
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? моментално бојата на косата ми е кафеава - мојата природна боја. претходно ја фарбав црна ама решив веке никогаш да не ја фарбам така а заради бременоста и сега заради доењето се уште не сум ја исфарбала. би сакала да ја исфарбам светло кафеава или какао боја
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Кафеава....природна ми е и не би се фарбала....а и најмногу сакам кафеава
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Темно кафеава ми е... Никогаш не сум ја горела со фарби или колор шампони.. И ептен си ја сакам ваква,само уште да не ми беше оштетена од пеглањето... Супер ќе беше..
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Темно кафеава но би сакала да ја направам малце по светла
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Мојата коса е многу темно кафена а многу сакам да се офарбам црна
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Бојата на косата ми е природна, некоја светло-кафена нијанса. Ко мала, си бев плавуша, но сега изгледа станав попаметна . Иначе, би ја фарбала само во посветла нијанса од оваа, нешто поплаво.
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Темно кафеава, таква ми е природна и мислам дека никогаш не би ја бојадисала.
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Плава ми е со малку потемно плави праменчиња таква ми е природна