Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Мојата коса е кафеава и досега не сум ја фарбала бидејки не сакам киселини на мојата коса Сега сакам да си направам некоја фризура бидеки косата ми е долга и права
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Преферирам црна коса а и црвена, мојата коса е темно кафена, дури иде накај чоколадна, која што порано ја фарбав во разни бои т.е. прамени во разни бои, а поголемиот дел ми беше црн, па потоа цела коса ми беше црна, па имав оштетување на кожата на главата, нормално од фарби што користев и од тогаш до сега (а и во иднина) не користам фарба, си ја сакам мојава коса каква што ми е
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Јас до скоро бев плава,а сега сум смеѓо-кафена и многу си ја сакам ваква,интересна ми е како за промена
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? црвенаааа понекогаш ме фаќаат и нагони за црна,ама тешко да се одкажам од црвената <3
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Бев двапати шатирана и двапати фарбана нешто како карамела боја ама сега веќе не сакам ништо да и правам природнатав ми е кафеава, нешто слично како костенлива.
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? До сега се немам фарбано...имам ептен темно кафеава...често ја мешаат со црна...и сериозно сакам да се рокнам црвена
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Плава се разбира. п.с. природна ми е смеѓа, ама ја осветлив и сега ми е плава
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Кафена(природна), мислам да се фарбам црна или црвена наскоро
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Јас имам природна кафена коса. Сите бои на коси ми се допаѓаат, но јас сакам да се офарбам црвена или црна - плава не би ми стоела на тенот.
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Јас имам природно кафеава коса..и има некои прамени од смеѓа коса!! мн си ја сакам!! ии еднаш ја офарбав црвена..мн убаво ми стоеше.. ии ми падна бојата нормално..ама не во целост! па сеа најмногу си ја сакам косата! како што кажав прирпдната ми е темно кафеава..и има некои праменчиња на посветла коса.. ии сеа понекад се прелива и како црвена!!! мерации
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Плава Природно сум плаво-смеѓа негде измеѓу.. али ја осветлив малце и сега сум баш плавуша
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Природна боја на коса ми е смеѓа накај кафеава. Долго се фарбам, не си ја сакам природната боја. Сум била фарбана во сите можни бои, и нијанси. Плава не ми се допаѓа како ми стои, но затоа црната и црвената многу добро ми стојат. Моментално сум црвена (од пред месец и нешто) и се надевам нема брзо да ме фати нагон да ја променам бојата.
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Природна ми е - темно кафеава Сум се фарбала во сите бои Последниве 2 години само црно и сега од март не сум фарбана, ќе ја оставам до напролет и ќе почнам да ја осветлувам
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Природно сум плава и не би можела во никоја друга боја да се замислам
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Природна боја на косата ми е кафената , но бидејки имам зелени очи ми стојат и нијанси кои удараат на црвено. Многу ми се допага кога ке видам девојка со црвена коса. Се фрабам од време на време со оние крем фарбите само за ревитализација на косата но со иста боја како мојата, нијанса потемна некогаш.