Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Мојата е природна ,не е баш плава . можда е плаво-кафена или смеѓа
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? смеѓа ми е сега,ми потемне..Инаку имав плава.. Многу сакам да имам плава..или пак црвена
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Црвена е супер боја, но сепак не би имала храброст да ставам таква боја сега за сега, добро е вака си ја чекам природната
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Мојата природна боја на косава е црна општопознато сакам црна боја на коса најубава е таква е, не ја фарбам дооооолго време, значит од многу, многу од одамна и не планирам да ја фарбам, ја сакам таква каква што е
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Мојава коса има темно кафеава нијанса. Си ја сакам многу и мислам дека никогаш не би ја сменила оваа боја
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Пробав еднаш да бидам плава (безуспешен обид) ја ишишав, и сега ја имам мојата боја со тенденција да не се фарбам се додека не ми побеле.. А инаку ми е Chestnut Brown нешто вака... Спојлер
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Темно кафена, не фарбана а најмногу би сакала да имам светло кафена коса, вака нешто
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? имам светло кафеава коса порано се фарбав ама сега се немам 3 години фарбано и ми е мојата природна боја,па ме привлекува некако црната боја на коса ама не можам да се осудам некако,иначе имам бел тен и кафеави очи и веѓи,што мислите вие дали би ми стоело затоа што имам кафеави очи,и кога би се фарбала сакам црна боја ама природна не оние што имаат преголем сиај
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Од денеска имам уште мааалку потемна коса Се фарбав со Лореал секако од тие како пена што се (преубави ми се фарбиве) и сега ми е косата некоја чоколадна боја,ама многу убава нијанса.Баш ми се допаѓа,задоволна сум Еве ја бојата
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Ваква ми е природната боја на косата Да не знаеш со каква фарба би можела да ја постигнам оваа боја? Имам некои шатирани праменчиња кои веќе ми здосадија и сакам да си го обојам вакви .
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Природно ми е темно кафена и си ја сакам таква.Ја имам досега неколку пати фарбано и скоро никогаш ми нема излезено таква боја како што сум сакала да ми излезе.Ми беше едно време и плава но не ми стоеше многу па се префарбав. Најмногу сакам темно кафена и светло кафена коса,нешто како ова.
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? Природна ми е темно кафеава али ја фарбам црна. Повеќе си се свиѓам ваква. Сакав едно време темно црвена да пробам али се предомислив.
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? А мене што ми расте светол корен, се фарбам темно кафеава, а сега сакам, да измешам, една црвена една кафеава, ама коренов ќе биде поцрвен... Чаре?
Плава, црна, кафена или црвена боја на коса? КОга бев средношколка ја носев црна, потоа кафена, па сега преминав на плава и најубаво ми стои Само терет ми е честото фарбање зашто природната боја ми е светло кафена , па ме нервира кога ке го видам коренот подраснат.