Дека е фан на Твајлајт, дека НЕ е во врска со Владо Илиевски и дека била преубаво облечена за полу матура.
Црвена коса , највероватно поради тоа што Манчестер логото им е црвено ги мрази челзи и секогаш ме подржува кога го зезаме Торес
Знам дека има завршено во ЈБТ, дека не ја сака Ружа Ииии дека има невидено одличен смисол за хумор. И дека е машко!
Дека ми е генерација. Дека е паметна и згодна цура. Мислам дека знам што има завршено, дека живее сама, и дека ставовите за работите за кои сум ја читала и се ептен на место. Дека денес појадувала кроасан со чоколадо и макјато Дека пишува страшно добри постови во СДК кои ги чекам секое утро
Дека е мажена, има деца. Мислам дека е од Охрид, ама не сум сигурна. Сеуште е заљубена во мажот со ист интензитет како порано. И многу му угодува до таков заклучок имам дојдено.
Дека е згодна ама боли колку е згодна Дека е паметна и има смисол за хумор кој многу ми се допаѓа. И дека е особа која често дава несебично совети на фемина. И има добар вкус за чевли Верувајте, знам!
Знам дека е црвенокоса и дека е од Виница, студира на Филолошки факултет во Штип Знам дека до скоро имаше проблеми со дечкото ама сега се е во ред.
Од прилеп е, студира на економски ама не го сака факултетот, сега бара работа ама не и се погодува убава. Има црвена коса.
Знам како се вика, од каде е, што студира и колку години има. Знам дека има сестра, дека ја сака модата и дека е многу згодна и паметна