Има 21 следи канали на јутјуб не би облекла Spoiler Од кондури се што е шпиц Од облека се што е шаренило тоа
Браво ме погоди хм за тебее сака бебуши сега ќе оди во средно сака да слика ,паметно главче љубезна и фина Spoiler мои впечатоци
Има 36 години, порано била мис на Македонија, сака многу да јаде сутлијаш и пудинг, носи зелено капче и обожава да смислува идеи за државен удар
Сака да биде психолог, моментално има црни нокти, има темна кафеава коса, средно висока, слуша метал и активна е во модни критики
На форумот сме зачленети на исти ден. Има 15 години. Сака бебуши. Сака професионален апарат ( и она како мене ) И сака да учи веќе, досадно и е.
На форумот сме зачленети на исти ден. Има 15 години. Сака бебуши. Сака професионален апарат ( и она како мене ) И сака да учи веќе, досадно и е.
Ја потсеќам на нејзиниот најдобар другар, треба да ме запознае со девојката на нејзиното аватарче хммм заљубена . Исто така има и одлична смисла за хумор, ќе ми запееш ако те фатам Spoiler (сликата со таткото на Маја )
Знам дека е машко и дека се вика Марјан. Дека е од Прилеп, има 20 години, според мислењата гледам дека гледа хау ај мет јор мадр.
Има 18 години, ја сака Калифорнија, најактивна е во категоријата насмевка, многу сака бебуши, фина е и мила, го слуша Аца Лукас