Обожава волци , омилена раса на куче и е папилон и сака да го има мрази физика,мислам дека се вика Мила ииии тоа е тоа што знам
Скоро ја сретнав, и само видов дека ја спомнале во Форумџики кои ја одбележаа 2013 година. И ја видов во Мојот аватар.. Тоа е се.
има 18 години најактивна е во темите насмавка ,до уши е заљубена ја прати модата сака убаво да се облекува
Nikoj ne e omilen I nikoj ne se sovrshen. I ne mi prechi ako mislat deka sum tupadzika. Takov vpechatok imale za mene, slobodno kje si se izrazat! Nemam pravo da I. m chepkam vo nivni raboti. Da ne begame off topic, za summer-lover znam deka e 19 godishna samouverena devojka I sledi moda. I znam deka I se dopagjala mojata smisla za humor.
Мила Папилон Папи, по вторпат ме скокаш во игриве, а се надевем дека не е намерно. Мене треба да ме искоментираш, а не самер-ловер
Па, би требало да ја искоментираш. Не би било фер ако таа пишала, и очекува да види што ќе напише другиот, а да ја скокнам иако незаслужила. Еве ќе кажам... Знам дека имаш 33 години и ја следиш модата.