Знам: -дека ми е комшика, -дека е заљубена во Италија и се италијанско, -дека има 16 години, -дека шири позитивна енергија, -дека е комуникативна, -дека е дружељубива. -... знам многу за тебе!
Дека очигледно обожава кучиња, што од мене добива огромни симпатии Сака фудбал, што исто имаш голем плус од мене Сака серии и слатки работи. Навива за Баерн, има тренирано кошарка.
има 13 години сака убаво да се облекува затоа и е активна на темата модни критики сака животни,волци посебно и толку
Дека и е рано за дечко и свесна е за такви теми да ја замараат (да ужива во детството ) реален поглед на работите и како ги разбираш и за она што пишуваш и како се искажуваш (што сум забележал ).Сега за сега пофалби има(ш)
Еден од поактивните машки на форумов,пушач,обожава храна(претпоставка по мислењава) ,епа дволична личност
само дека има 16 години (барем како што пишала,ваљда точно е ) и дека е многу интересна личност по мислењата..
Супер и позитивно девојче , со позитивни мисли ( бар толку сум приметила ) и сигурно го обожава Биберот