Пријател во секоја смисла на зборот преубава девојка, весела, спремна во секој момент за советување, трпелива е , сака и сакана е и очекувам дека наскоро ќе му каже ДА на саканиот
Ах се стопив ма (ај сега и јас за тебе) Храбра и борбена девојка издржлива и силно се бори за тоа што го сака,дружељубива и премногу убава.Ужива во љубовта со човекот што ја исполнува.Секогаш спремна за совети и во последно време е посветена на темата : свадба Фала ти што те имам и се надевам дека ќе доживееме и лична средба
Генерација ми е, знам каде учи , дека ни е најдуховитото душиче на форумов и знае да ме насмее со секој пост во СДК . Мила, вредна и носталгична по детството, има весело семејство со кое сигурно никогаш не е досадно... еее многу знам до тебе Еленке
Дека е понова на форумот, и ептен и се допаѓа овде. Веќе не знае што би правела без друштвото на некои членови.
Знам дека се дружи со CutieWithABeauty,прават некои истраги со плавиот,дека има 13 години и дека се вика Цветанка
дека има 23 год.го сака тој Axl и дека мене малце ми е понова оти прв пат ја заприметив во ОЦЕНИ ГО АВАТАРОТ и дека е многу фина..срцка е